30. martā aprit gads kopš Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca kā pirmā Latvijā uzsāka masu vakcināciju pret Covid-19, īstenojot pilotprojektu, kurā gūtie secinājumi bijuši noderīgi arī citu masu vakcinācijas punktu izveidē visā Latvijā. Šai laikā Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca vakcināciju Ventspilī, Talsos un reģionā veikusi 63 tūkst. reižu.

Jau no šīs nedēļas, ņemot vērā vakcinācijas plūsmas samazināšanos, Covid-19 vakcīnu iedzīvotāji atkal varēs saņemt slimnīcas telpās – Ventspils slimnīcā, Inženieru ielā 60 (B ieeja) un Talsu filiālē, Stendes ielā 1. Lai pieteiktos vakcinācijai, nepieciešams reģistrēties manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni 8989, kā arī zvanot uz Ventspils slimnīcu pa tālruni 26493408 vai Talsu filiāli pa tālruni 25667849.

Profesionāli organizēta un koordinēta vakcinācijas punktu darbība un izbraukuma vakcināciju nodrošināšana uz uzņēmumiem un sociālās aprūpes namiem sniegusi iespēju ikvienam, kurš vēlas, operatīvi saņemt vakcīnu, lai pasargātu sevi no smagas slimības gaitas un sabiedrību kopumā - no vīrusa straujas izplatības.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Alens 31.03.2022, 00:28:33

    Spriežot pēc VB arhīva foto, tad tā šprice ir tik droša, ka labāk tomērt uzvikt masku...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: