Ventspils Sociālais dienests aicina no 1. marta sākt aizpildīt iesniegumus, lai saņemtu Ventspils valstspilsētas pašvaldības vienreizējo pabalstu Lieldienās.

Pabalstu Lieldienās 29 eiro apmērā var saņemt Ventspils valstspilsētā deklarēti pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs mēnesī nepārsniedz 400 eiro (pirms nodokļu nomaksas) un nepilngadīgi bērni ar invaliditāti.

Iesniegumu pieņemšana Ventspils Sociālajā dienestā tiks uzsākta 1. martā un turpināsies līdz 29. aprīļa plkst. 15. Iesnieguma veidlapas pieejamas pie Sociālā dienesta ieejas durvīm, vai Ventspils pilsētas mājas lapā ventspils.lv un Sociālā dienesta mājas lapā labklajiba.ventspils.lv.

Aizpildītos iesniegumus var ievietot pie Sociālā dienesta ieejām izvietotajās pastkastītēs (pastkastītes tiek tukšotas darba laikā), kā arī nosūtot iesniegumu elektroniskā dokumenta veidā, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pastu socdienests@ventspils.lv, vai arī nosūtot iesniegumu Sociālajam dienestam pa pastu.

Ņemot vērā Covid-19 izplatību, dienests aicina pabalsta saņēmējus izvēlēties saņemt pabalstu uz norēķinu konta, norādot to iesniegumā.

Bērniem ar invaliditāti pabalsts tiks pārskaitīts uz bērna vecāka norēķinu kontu.

Pabalsta izmaksa Sociālā dienesta kasē tiks nodrošināta individuāli, iepriekš telefoniski vienojoties.

Pabalsta izmaksa ar piegādi dzīvesvietā tiem pilsētā deklarētajiem iedzīvotājiem, kuri nevar ierasties Sociālajā dienestā veselības stāvokļa dēļ, tiks nodrošināta individuāli, iepriekš telefoniski par pabalsta piegādi vienojoties. Par pabalsta piegādi dzīvesvietā jāinformē Sociālais dienests, zvanot pa tālruni 63601210 vai 63663001.

Ventspils valstspilsētas pašvaldībā minētā atbalsta sniegšana šogad plānota 6420 personām, no tām 120 bērni ar invaliditāti, tam atvēlot vairāk kā 186 tūkstošus eiro.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    krustmateflorence 24.02.2022, 16:42:40

    Vai tad vairāk nevarēja piešķirt naudas, tur pat ne CHANEL sanāk nopirkt, nedz kārtīgu lieldienu galdu uzklāt.
    pa 29. euro var izbraukāt Rīgu, bet ar vienu ēdiena reizi.
    lūk kā tiek vecie un slimie cilvēki novērtēti.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: