Pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' informē iedzīvotājus, ka sākot ar 17. janvāri Sanitārās tīrīšanas iecirkņa norēķinu kasei būs manīta atrašanās vieta, turpmāk maksājumus, iesniegumus un cita veida dokumentus pieņems telpās Pils ielā 12, kur atrodas pašvaldības SIA ''Ūdeka'' un SIA ''Ventspils siltums'' norēķinu kases.

Klientus pieņems darba dienās no plkst. 9 līdz 13, bez iepriekšēja pieraksta. Pakalpojuma saņemšana klātienē notiks ''zaļajā režīmā'' ar sadarbspējīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, tas jāuzrāda kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Iedzīvotāji tiek aicināti izvērtēt nepieciešamību apmeklēt uzņēmumu klātienē un izmantot pakalpojumus attālināti. Iesniegumus un cita veida dokumentus iespējams nosūtīt uz e-pastu vlk@ventspils.lv vai arī ievietot tam paredzētajā pastkastītē Pils iela 12.

Sīkāka informācija:
- rakstot e-pastā: vlk@ventspils.lv,
- zvanot pa tālr.: 63626920
- mājaslapā: www.vlk.lv

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -2
    Renars Z 13.01.2022, 14:16:38

    Par citu ēku jautājums, kādi ir plāni ar veco piena kombinātu?

  • 0
    Cita ventspilniece. 13.01.2022, 17:25:06

    Tā ēka tak pieder privātpersonai.Tāpat kā maizes kombināts,pasta ēkaJūras ielā un vēl daži lielāki nekustamie īpašumi.Soldatovs vai Soldatenkovs tas esot,iesauka Zaldāts.

  • 0
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 14.01.2022, 11:16:33

    Atbild Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa:
    Bijušā piena kombināta apbūve pieder privātpersonai, kurai, kā īpašniekam, ir jāpieņem lēmums par teritorijas tālāko attīstību, kā arī jāatbild par esošās apbūves tehnisko un vizuālo stāvokli. Ventspils pilsētas teritorijas plānojums nosaka, ka minētā teritorija Kārļa ielā, atbilstoši tās novietnei Vecpilsētā un pilsētas centra zonā, ir paredzama intensīvai apbūvei ar pilsētas centram raksturīgām funkcijām – darījumu, sabiedriskai, jauktai dzīvojamai un darījumu iestāžu vai jauktai dzīvojamai un sabiedrisko iestāžu apbūvei.

  • 0
    .Nahs Nahs 14.01.2022, 11:36:17

    Vai tad pārtikas ražošanu tur nevarētu atjaunot?Ventspils apriņķa zemnieki savu piena produkciju nodod talseniekiem un dundadzniekiem...

  • 0
    Būvniecības administratīvā inspekcija 14.01.2022, 13:27:17

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” Būvniecības administratīvā inspekcija (turpmāk - BAI) informē, ka jautājumā minētais īpašums vecais piena kombināts Kārļa ielā 4, Ventspilī ir privātīpašums. Norādām, ka BAI rīcībā nav informācija par šī īpašuma īpašnieka plāniem saistībā ar turpmāku tā izmantošanu.
    Vienlaikus informējam, ka ēka Kārļa ielā 4, Ventspilī ir atzīta par vidi degradējošu un cilvēku drošību apdraudošu būvi. Tai tiek piemērots paaugstināts nekustamā īpašuma nodoklis 3% apmērā ar mērķi motivēt ēkas īpašnieku veikt ēkas sakārtošanu, kā arī BAI regulāri aicina ēkas īpašnieku uzsākt pasākumus ēkas vidi degradējošā un cilvēku drošību apdraudošā stāvokļa novēršanai, tajā skaitā ierosinot administratīvā pārkāpuma lietvedības par ēkas neuzturēšanu kārtībā.
    Pateicamies par ieinteresētību Ventspils pilsētvides sakārtotībā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: