Otrdien, 28. decembrī, plkst.18 Ventspils bibliotēka piedāvā noklausīties sertificētas uztura speciālistes Ilzes Luteres bezmaksas lekciju ''Veselīgs uzturs ģimenei''. Pasākums notiek projekta ''Mazulim draudzīga pilsēta'' ietvaros.

Piedāvājam svētku laikam īpaši aktuālu lekciju, kurā uzzināsiet ''Veselīgas gatavošanas ABC'' un ''veselīgas uztura izvēles'', kā arī ''kā nesaslimt ēdot'' un ''kam pievērst uzmanību iepērkoties''. Nozarē aktīvi un daudzpusīgi darbojoties jau 20 gadus, sertificēta uztura speciāliste Ilze Lutere par uzturu un veselīgu dzīvesveidu ir uzkrājusi apjomīgu pieredzi. Ilze savas zināšanas ikdienā izmanto konsultējot klientus savā privātpraksē, kā arī sadarbībā ar dažādām iestādēm. Viņa sastāda  individuālus uztura plānus, vada lekcijas, seminārus, grupu nodarbības, gatavošanas meistarklases, piedalās recepšu izstrādē ēdināšanas uzņēmumos.

Speciāliste aktīvi dalās ar jauno informāciju arī sociālajos tīklos. Ilzei Luterei ir maģistra grāds Uzturzinātnē, kā arī dažādu papildus nozaru sertifikāti.

Lekcija notiks tiešsaistē Zoom programmā un to varēs vērot arī Ventspils bibliotēkas facebook lapā. Pieejas saite Zoom lekcijai: https://us06web.zoom.us/j/82372879347 Meeting ID: 823 7287 9347.

Zoom vidē varēs pieslēgties pirmie 100 interesenti, pārējos aicinām klausīties lekciju Ventspils bibliotēkas facebook lapā.

Ventspils bibliotēka pašvaldības programmā ''Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta'' piedāvā bezmaksas lekcijas un nodarbības, kuru tematiku ierosinājuši bērnu vecāki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: