Ventspils sporta  pārvalde aicina visus Ziemassvētku brīvdienu laikā no 23. decembra līdz 27. decembra plkst. 21 būt fiziski aktīviem un iepazīt Ventspils svētku egles skrienot vai soļojot un piedalīties Ventspils kalendāra izlozē.

Noteikumi pavisam vienkārši, jāizvēlas viena no divām distancēm:
- Lielais maršruts 8 egles un 7 kilometri (Olimpiskais centrs ''Ventspils'', Rātslaukums, Tirgus laukums, Ventspils Tehnikums, Ventspils pilsētas dome, Bērnu pilsētiņa, Slēpošanas kalns ''Lemberga hūte'' un Lielais laukums);
- Mazais maršruts 6 egles un 4 kilometri (Olimpiskais centrs ''Ventspils'', Rātslaukums, Tirgus laukums, Ventspils Tehnikums, Ventspils pilsētas dome un Lielais laukums).

Distances laikā jānofotografē, jūsuprāt, krāšņākā egle vai jānofotogrāfējas pie tās pašiem un kopā ar attēlu no sporta aplikāciju lietotnēm (Strava, Suunto, pulsometrs u.tml.) jāsūta organizatoriem e-pastā: karlis.gubats@ventspils.lv vai WhatsApp ziņā: 26490802.

Organizatori katram no dalībniekiem elektroniski nosūtīs apstiprinājumu par piedalīšanos kalendāru izlozē, kura notiks attālināti un balvu saņēmēji tiks informēti individuāli.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā sazināties ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi pa tālr. 63624412 vai e-pastā sporta.parvalde@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: