Aizvadītajās trīs diennaktīs, laika posmā no 24. septembra plkst. 6.30 līdz 27. septembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 20 izsaukumus – divus uz ugunsgrēka dzēšanu, desmit uz glābšanas darbiem, bet vēl astoņi izsaukumi bija maldinājums.

Naktī uz sestdienu plkst. 1.03 Ventspils, Kuldīgas un Piltenes ugunsdzēsēji glābēji devās uz divstāvu dzīvojamo māju Ventspilī, kurā bija izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka divstāvu koka dzīvojamā ēka deg ar atklātu liesmu 110 m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Plkst. 04.20 ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā pabeidza.

Sestdien neilgi pirms pusdienlaika Tārgales pagastā dega vieglā automašīna 5 m2 platībā.

Svētdien plkst. 7.17 tika saņemts izsaukums uz Naftas ielu Ventspilī, kur no dzelzceļa cisternas notika ogļūdeņraža noplūde. Ugunsdzēsēji glābēji, aizgriežot ventili, noplūdi likvidēja un savāca noplūdušo vielu aptuveni septiņu litru apjomā. Plkst. 08.22 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Visā Latvijā aizvadītajās trijās diennaktīs VUGD saņēma 145 izsaukumus – 29 uz ugunsgrēku dzēšanu, 78 uz glābšanas darbiem, bet 38 izsaukumi bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: