Sporta skola ''Spars'', sākoties jaunajam mācību gadam, uzņem jaunus audzēkņus, lai papildinātu jaunākās mācību treniņu grupas un uzņemtu jaunas grupas dažādās sporta veidu nodaļās.

Ventspils sporta skola ''Spars'' ir viena no lielākajām sporta skolām Latvijā, kurā trenējas 1200 audzēkņi. Sporta skolā ir iespēja bez maksas nodarboties ar 10 sporta veidiem - basketbolu, BMX riteņbraukšanu, džudo, ložu šaušanu, peldēšanu, smaiļošanu un kanoe airēšanu, sporta vingrošanu, svarcelšanu, šorttreku un vieglatlētiku.
Audzēkņi, kuri vēlas nodarboties konkrētā sporta veidā, tiek aicināti pieteikties pie sporta skolas administrācijas vai sporta veida treneriem. Piesakoties konkrētajā sporta veidā ir jāievēro norādītais vecums.

- Basketbols nodarbības notiek skolu sporta zālēs, vecums 6 – 10 gadi, Treneri Edīte Kaufmane – Gannusa Centra pamatskola meitenes un zēni un Biruta Petrova – 1. pamatskola meitenes un zēni;
- BMX riteņbraukšana nodarbības notiek Piedzīvojumu parka BMX trasē, vecums 6 – 11 gadi, treneris Jānis Šķeperis;
- Džudo nodarbības notiek OC "Ventspils" džudo zālē, vecums 6 – 9 gadi, treneris Vadims Popovs;
- Peldēšana nodarbības notiek Ūdens Piedzīvojumu parka mazajā peldbaseinā, vecums 6 – 9 gadi. treneri Sergejs Iļjins un Ludmila Spurīte;
- Smaiļošana un kanoe airēšana nodarbības notiek Airēšanas bāzē ''Dampeļi'', vecums 8 – 11 gadi, treneri  Rūta Šauberga, Ojārs  Burkovskis un Ģirts  Ločmelis;      
- Sporta vingrošana nodarbības notiek OC "Ventspils" vingrošanas zāle, vecuma 5 – 7 gadi, treneri Sabīne Kornijanova;  
- Šorttreks nodarbības notiek OC "Ventspils" ledus hallē, vecums 6 – 8 gadi, trenere Irina Ozoliņa;
- Svarcelšana nodarbības notiek sporta nama "Centrs" svarcelšanas zālē, vecums 8 – 11 gadi, treneris Artūrs Plēsnieks;
- Vieglatlētika nodarbības notiek OC "Ventspils" stadionā vai vieglatlētikas manēžā, vecums 6 – 10 gadi, treneris Sergejs Paipals – Šulcs.
                       
Izglītojamie izvēlētajā sporta programmā tiek uzņemti līdz 30. septembrim. Uzņemšana iespējama arī mācību gada vidū, ja izvēlētajā programmā un grupā ir brīva vieta izglītojamajam, kā arī atbilst izvēlētās programmas prasībām.

Sporta gaitas var uzsākt arī vecāka gada gājuma audzēkņi ar noteiktu fizisko sagatavotību, kuri var izpildīt sporta veida paredzētos normatīvos rādītājus.

Visa informācija par uzņemšanu www.spars.ventspils.lv/uznemsana/ 

Plašāka informācija pieejama zvanot pa tālr. 63622732 vai rakstot uz e–pastu spars@ventspils.lv, kā arī mājas lapā spars.ventspils.lv vai sociālā tīkla Facebook.com Sporta skolas “Spars” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: