Valsts policija ikdienā risina dažādas situācijas, kas saistītas ne tikai ar noziegumu izmeklēšanu. Pirms diviem gadiem Ventspils policisti palīdzēja kādai jaunai ģimenei laikus nokļūt slimnīcā, lai viņu bērniņš pasaulē nāktu drošās un gādīgās rokās.

20. septembrī Valsts policijas darbinieki Gatis Putniņš un Anita Mieze, kuri arī palīdzēja jaunajiem vecākiem, devās pie šīs ģimenes, lai apsveiktu meitenīti otrajā dzimšanas dienā, dāvanā pasniedzot mīksto mantiņu Runci Rūdi, krāsojamās grāmatas un Valsts policijas balonus!

Saņemtajā pateicībā pirms diviem gadiem bija rakstīts:

"Gribu dalīties savā ģimenes laimē! 20. septembrī, apmēram plkst. 21.00 līdz 21.30 sākās mūsu ceļojums. Kāpām mašīnā un devāmies uz slimnīcu Ventspilī, uz dzemdību nodaļu. Domājām, lēnām brauksim un mierīgi tiksim līdz galam, bet nē, pirms Ventspils sākas neizturamas sāpes un saprotam, ka laika ir maz un mūsu lielais mirklis tuvojas. Nesaprašana, vai laikā paspēsim tikt līdz galam, steidzamies... Priekšā ceļu policija un aptur mūs ar gaismām. Pajautā vadītāja apliecību, izstāstām situāciju, ka dzemdības sākušās un laika ir ļoti maz, nezinām vai paspēsim uz slimnīcu. Policists pārliecinās par esošo situāciju un rīkojas. Ar sirēnām un gaismām viņi palīdz mums nokļūt līdz slimnīcai. Mani ieved slimnīcā, nepagāja ne 15 minūtes un mana saulīte jau ir man klēpī. Stresā un satraukumā nepajautājām ne vārdu, ne uzvārdu foršajiem ceļu policistiem. Vienīgais ko zinu, ka pie stūres bija sieviete un blakus vīrietis un laikā no 23.00-23.30. Ceram, ka šī ziņa nonāks līdz viņiem. Vēlamies pateikt jums milzīgu paldies, jo bez jums nebūtu paspējuši nonākt līdz galam laikā. Jūs esat foršākie un padarījāt neaizmirstamu mums tās dienas vakaru. Milzum liels paldies!"

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Marija V 22.09.2021, 17:07:15

    Lieliski. Profesionāli policisti un jauka jaunā ģimene.

  • -1
    Uģis Juris 22.09.2021, 18:45:23

    Forši lasīt šādus rakstus. Ir arī jaukas lietas pasaulē un Ventspilī. :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: