27. augustā Piektdienas vakara pastaigā turpināsim pavasarī aizsākto tēmu ''kustība'' un atkal tiek aicināti ventspilnieki, gan pilsētas viesi uz izkustēšanos, lai ieraudzītu un saskatītu visdažādākos procesus, ko var apzīmēt ar vārdu ''kustība''.

Līdzās pastaigas baudītājiem, tiek aicināti pakalpojumu sniedzēji atvērt savus veikaliņus un ēstuvju terases, kā arī amatnieki un tirgotāji gaidīti piedalīties ''Piektdienas vakara pastaigā'' paredzētajās tirdzniecības vietās - Lielajā laukumā, Dzirnavu laukumā un Rātslaukumā.

Aicināti pieteikties ekoloģiski tīru un Latvijā audzētu zaļā tirgus produktu ražotāji, mākslinieki/individuālie meistari, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, mājražotāji un craft produktu piedāvātāji, dabīgo našķu tirgotāji, kā arī no dabas un dabīgiem materiāliem darinātu preču ražotāji. Īpaši gaidīti kafijas un dažādu dzērienu tirgotāji.

Pieteikuma dokumentus dalībai tirdziņā līdz 24. augusta, plkst. 12 nepieciešams iesūtīt uz elektronisko pasta adresi: svetki.kultura@ventspils.lv. Tirdzniecības koordinatore – Mairita Grebe, tālr. 26609285.

Noteikumi dalībai tirdzniecībā ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: