4.martā plkst. 10 Ventspils Augstskolas 1.auditorijā pilsētas dome organizē bezmaksas apmācības semināru „Efektīva enerģijas patērēšana ēkās”.

Semināra mērķis ir apmācīt Ventspils pilsētas pašvaldības speciālistus, iedzīvotājus, uzņēmējus un dzīvojamo māju pārvaldniekus šādās tēmās: ēkas energovadība un energopārvaldnieks; siltumenerģijas patēriņš apkurei; mehāniskā ventilācija un gaisa apmaiņa ēkā; karstā ūdens patēriņš; elektroenerģijas patēriņš; efektīvs siltumenerģijas patēriņš ēkā un efektīvs elektroenerģijas patēriņš.

 

Semināra mērķauditorija ir Ventspils pilsētas pašvaldības speciālisti, iedzīvotāji, uzņēmēji un dzīvojamo māju pārvaldnieki. Seminārā ar prezentācijām piedalīsies Dr.habil.sc.ing. Dagnija Blumberga, (RTU profesore), Agris Kamenders (SIA „Ekodoma” energoauditors), Gatis Žogla, (SIA „Ekodoma” energoauditors), Artūrs Gredzens,(SIA „Artiva” valdes priekšsēdētājs) un Aivars Žandeckis (RTU Vides monitoringa laboratorijas vadītājs).

 

Semināram jāpiesakās līdz 3.martam plkst.17, zvanot pa tālruni 63601193, 63601191 vai sūtot elektronisko vēstuli uz adresi irina.bolezina@ventspils.gov.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: