Nodibinājums ''Ventspils Augsto tehnoloģiju parks'' (VATP) un Robotikas digitālo inovāciju centru tīkls Eiropā (DIH²) aicina līdz 30. jūnijam IKT un ražošanas mazos un vidējos uzņēmumus (MVU) pieteikties 2. uzsaukumam par dinamiskās ražošanas procesu veicināšanu ražošanas uzņēmumos, kā ietvaros uzvarētāji saņems finansiālu atbalstu, apmācības un citus tehniskos un uzņēmējdarbības pakalpojumus, lai nodrošinātu ātru viņu digitalizācijas risinājuma komercializāciju.

Pieteikties iespējams apvienībām jeb konsorcijiem, kas sastāv no vismaz viena ražošanas MVU un viena IKT uzņēmuma tehnoloģiju nodrošināšanai. Konsorciji var pieteikties, aizpildot īsu pieteikumu, kurā aprakstīts piedāvāto tehnoloģiju nodošanas eksperiments, kuru IKT uzņēmums plāno izstādāt un ieviest izvēlētajā ražošanas MVU procesu optimizācijai. Konsorciji saņems VATP atbalstu īsā pieteikuma sagatavošanai un iesniegšanai.

Sagatavojot īso pieteikumu, konsorcija dalībniekiem ir jānorāda tehnoloģiju nodošanas eksperimenta tehniskie aspekti, jāapraksta eksperimenta process, jādemonstrē tā ilgtspējība un atbilstība DIH² projekta mērķiem. Visiem piedāvātajiem IKT risinājumiem, kas tiks īstenoti šī uzsaukuma ietvaros, jābūt saderīgiem ar FIWARE Smart Industry platformu. Pēc īso pieteikumu saņemšanas tiks atlasīti pieci pieteikumi, kuri pāries uz nākamo kārtu, lai iesniegtu pilnu pieteikumu.
Maksimālais piešķiramā finansiālā atbalsta apjoms vienam konsorcijam ir EUR 248 000.

Finansiālais atbalsts tiek sadalīts šādi:
1. posms: EUR 3500 vienam konsorcijam pēc īsā pieteikuma apstiprināšanas;
2. posms: EUR 200 000 kā vienreizējs maksājums katram konsorcijam definētā TNE īstenošanai, pēc pilna pieteikuma apstiprināšanas. EUR 6000 – IP un ELS pakalpojumi – katram konsorcijam;
3. posms: EUR 38 500 vienreizējā maksājumā katra konsorcija tehnoloģiju nodrošinātājiem.

Pieteikties iespējams, sazinoties ar Eduardu Pērkonu: 20931998, eduards.perkons@vatp.lv. Vairāk informācijas iespējams iegūt www.vatp.lv/dih-2-uzsaukums.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: