No 12. janvāra Ventspils bibliotēka un tās struktūrvienības atsāks grāmatu un žurnālu bezkontakta izsniegšanu lasītājiem noteiktā kārtībā.

Pasūtīt interesējošo lasāmvielu iespējams trīs veidos - elektroniskajā katalogā, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@ventspils.lv vai pa telefonu (Galvenajai bibliotēkai uz tālr. numuru 63627364, pārējām bibliotēkas struktūrvienībām uz tālr. numuriem, kas norādīti bibliotēkas mājaslapā.
Ar tiem lasītājiem, kuri pasūtījumu veic elektroniskajā katalogā vai e-pastā, bibliotēkas darbinieks sazināsies telefoniski, lai vienotos par konkrētu grāmatu saņemšanas laiku.

Tāpat kā pirmās ārkārtējās situācijas laikā pagājušā gada pavasarī, grāmatas un žurnālus lasītāji varēs saņemt iepriekš sagatavotu paciņu veidā bibliotēkas priekštelpā vai ārpusē pie ieejas.

Galvenajā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema un Ventspils Augstskolas bibliotēkās grāmatu bezkontakta izsniegšana notiks darba dienās no plkst. 9 - 18, Mūzikas bibliotēkā no plkst. 9 - 17.
Ventspils bibliotēka atgādina, ka izlasītās grāmatas un citus bibliotēkā saņemtos materiālus jebkurā laikā iespējams ievietot grāmatu nodošanas kastēs, kas atrodas ārpusē pie Galvenās bibliotēkas Akmeņu ielā 2 un pie Pārventas bibliotēkas Tārgales ielā 4.

Ventspils bibliotēka piedāvā ikvienam interesentam reģistrēties bibliotēkas attālinātajiem pakalpojumiem, apmeklējot bibliotēkas tīmekļa vietni www.biblioteka.ventspils.lv un aizpildot elektronisko anketu sadaļā Reģistrējies attālināti.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    KRX 13.01.2021, 14:49:36

    Vēlos izteikt patiesu prieku par bibliotēkas darbinieku sirsnīgo attieksmi, pretīmnākšanu un patīkamo pašiniciatīvu papildinot pieteikto grāmatu komplektu ar savu ieteikumu! Ļoti, ļoti, ļoti jauki!

  • -2
    Sigurds 14.01.2021, 09:34:04

    Kas nu ir, tas ir! Ventspilī bibliotēkas ir augstā līmenī un iedzīvotāju iecienītas! Kad radenei no Rīgas stāstīju, ka pie mums bibliotēkā pēcpusdienā ir bērnu čalas, tie spēlē galda spēles, lasa, un ir dažādas nodarbības - viņa bija uz, atvainojiet, pakaļas. Viņa teica, ka uz viņu "gaismas pili" tā vien negribas iet. Aiziet tik paņemt grāmatas un laižas prom, tāda drūmi klusa, sterila vide, nekas nedrīkst būt līdzi - nedod dievs limonāde līdzi vasarā..

  • 0
    venēcija 14.01.2021, 10:57:13

    Tiešām paldies visiem ,visiem bibliotekas darbiniekiem-par sapratni,par vienreizējo atsauksmi un mājīguma gaisotni bibliotekā!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: