Mežizstrādes uzņēmums ''R GRUPA'' noslēdzis ilgtermiņa līgumu ar Ventspils Tirdzniecības ostu, tādējādi paplašinot eksporta loģistikas iespējas, kas pēc uzņēmuma prognozēm būs būtisks atvieglojums Kurzemes reģiona kokmateriālu piegādātājiem.

Jau šonedēļ pirmā uzņēmuma krava no ostas tiks eksportēta uz Skandināviju.

Noslēgtā sadarbība ļaus uzņēmumam izmantot ostas multimodālos loģistikas pakalpojumus eksporta tirgus vajadzībām. Līdz šim uzņēmums veicis kokmateriālu eksportu no Rīgas un Salacgrīvas ostu termināļiem, tāpēc noslēgtā sadarbība ar Ventspils ostu pavērs plašākas iespējas kokmateriālu iegādei Kurzemes reģionā, piesaistot vietējos piegādātājus.

Viena no Ventspils Tirdzniecības ostas priekšrocībām ir spēja apkalpot lielākos Baltijas jūrā ienākošos kuģus, tā sniedzot iespēju uzņēmumam eksportēt lielizmēra kravas. Paredzēts, ka sākotnēji uzņēmums veiks vidēji sešus kravu pārvadājumus mēnesī, ar laiku apjomu palielinot.

SIA ''R GRUPA'' ir viens no lielākajiem pašmāju mežsaimniecības uzņēmumiem ar vairāk nekā 18 gadu pieredzi nozarē. Uzņēmuma apgrozījums 2018. gadā sasniedza 24,98 miljonus eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: