Starptautiska mēroga dizaina konkursā ''World Design Awards 2020'' koncertzāle ''Latvija'' un Ventspils Mūzikas skola saņēma goda atzinību.

Konkurss ''World Design Awards 2020'' ir viena no prestižākajām pasaules skatēm augsta līmeņa arhitektūras objektiem, kurā tiek vērtētas attiecības starp arhitektūru, dabu, apkārtējo vidi un pilsētu.

Konkursā koncertzāle ''Latvija'' un Mūzikas skola bija vienīgais projekts no Latvijas un sacentās ar citiem objektiem no tādām valstīm, kā Amerikas Savienotās Valstis, Kanāda, Senegāla, Peru, Spānija, Ķīna, Francija, Portugāle, Bulgārija, Turcija, Polija, Apvienotā Karaliste, Itālija, Austrālija, Nīderlande, Singapūra, Ruanda, Vācija.

Informācija par uzvarētājiem pieejama ŠEIT.

Ar konkursā iesniegto informāciju par projektu ''Lielā laukuma transformācija, koncertzāle ''Latvija'' un Ventspils Mūzikas skola Lielajā laukumā 1, Ventspilī'' iespējams iepazīties ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Nah Nahs XIII 27.08.2020, 12:00:28

    Lielība nav tas teicamākais tikums.

  • -3
    reku 27.08.2020, 19:48:32

    Izņemot atstādināto un sankcionēto deputāteli.
    Tam gan likumi,gan tikumi ir pie...

  • -1
    Nargiss 27.08.2020, 21:03:20

    Savulaik Ventspils privāta kompānija arī ieguva starptautisku atzinību (3. vieta sabiedrisko ēku un biroju kategorijā), bet VB tas nez kāpēc absolūti neieinteresēja.
    https://www.archdaily.com/285044/samrode-building-krists-karklins-arhitekturas-birojs?ad_source=search&ad_medium=search_result_all

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: