No 26. līdz 28. jūnijam ikviens spēļu izstrādes entuziasts neatkarīgi no pieredzes līmeņa aicināts piedalīties tiešsaistes spēļu izstrādes maratonā ''Vasaras spēļu zapte 2020'', kuru rīko Ventspils Digitālais centrs, Latvijas Spēļu Izstrādātāju asociācija un Rocknight studija.

Pieteikties iespējams līdz 25. jūnijam šeit: www.adre.se/zapteanketa.

Spēļu izstrādes maratons atšķiras no citiem šāda veida pasākumiem ar to, ka dalībniekiem būs iespēja pieteikties pie viena no desmit mentoriem - pieredzējušiem Latvijas spēļu izstrādātājiem. Katrs mentors vadīs piecu cilvēku komandu un katrai komandai būs jāiekļauj savā spēlē kāda īpašība un/vai mehānika, kas nav pārējo komandu spēlēs.

Maratona noslēgumā trīs labākās komandas tiks pie vērtīgām balvām.

Plašāka informācija par pasākumu, kā arī norises programma ir atrodama šeit: www.adre.se/speluzapte. Dalība pasākumā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots.

Tiešsaistes spēļu izstrādes maratons ''Vasaras spēļu zapte 2020'' tiek organizēta projekta ''Baltijas spēļu izstrādes industrija - Stiprinot reģionālo attīstību'' (BGI) ietvaros.

Projekta vadītājs Gundars Bergmanis - Korāts stāsta, ka šobrīd sākusies projekta noslēdzošā un reizē arī aktīvākā fāze. Ventspils Digitālais centrs strādā, lai veicinātu spēļu izstrādātāju un entuziastu kopienas attīstību, atbilstoši BGI projekta ietvaros izstrādātam rīcības plānam. ''Vasaras spēļu zapte 2020'' sniegs iespēju jaunajiem entuziastiem strādāt Latvijas labāko spēļu izstrādes speciālistu vadībā, gūstot vērtīgu pieredzi spēļu izstrādē, attīstot spējas strādāt komandā un iespējams likt pamatu potenciāli jaunu spēļu izstrādes uzņēmumu radīšanai. Gūto pieredzi Ventspils Digitālais centrs izmantos jaunu spēļu izstrādes pulciņu veidošanā, kā arī esošo spēļu izstrādes pulciņu attīstībai, tā iekļaujot jaunākās un aktuālākās spēļu izstrādes tendences jauniešu izglītībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: