Pārventas bibliotēkā no 11. jūnija skatāma ikgadējā Ventspils pilsētas un novada mākslinieku darbu izstāde.

''Tuvojas brīnišķīgais saulgriežu laiks. Tik ļoti skaists, ilgi gaidīts, dažādu tradīciju un rituālu bagāts. Tradīcijas... kāpēc, tās vajadzīgas? Tāpēc, lai tās ievērotu. Arī māksliniekiem ir savas tradīcijas - Mākslas dienas. Bet šogad, kad viss ir daudz savādāk nekā parasti, arī Ventspils pilsētas un novada mākslinieku ikgadējā kopizstāde ir pārcēlusies no pavasara uz vasaras sākumu,'' pastāstīja viena no izstādes autorēm, māksliniece Līva Ozoliņa. ''Nav mainījusies vēlme māksliniekiem tikties ar savu skatītāju... klātienē! Tāpēc laipni aicināti apmeklēt Pārventas bibliotēku, kur redzams jaunākais mākslinieku veikums!''.

Ventspils mākslinieku kopizstādē ar saviem darbiem piedalās mākslinieki Boriss Moisejevs, Jeļena Baranovska, Sarmīte Caune, Anita Birzgale, Laimdota Junkara, Ieva Spridzāne, Rita Blaževiča, Inga Insberga, Gunta Krastiņa, Malda Porniece, Aldis Birznieks, Marfa, Līva Ozoliņa un Janeta Liepājniece.

Izstāde Pārventas bibliotēkā būs skatāma līdz jūlija beigām, bet izstādes noslēgumā 29. jūlijā plkst.17 būs tikšanās ar darbu autoriem.

Ventspils mākslinieku darbi skatāmi arī galerijā ''Žagata'', bet teātra nama ''Jūras vārti'' mazajā izstāžu zālē aplūkojama mākslinieces Mārītes Klušas viena darba izstāde ''Rezumējums''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: