No trešdienas, 13. maija, Ventspils poliklīnikā pieejami visi pakalpojumi, kas pacientiem tika sniegti pirms valstī izsludināja ārkārtējo situāciju, taču gan personālam, gan apmeklētājiem strikti jāievēro visi drošības pasākumi. To paredz veselības ministres Ilzes Viņķeles rīkojums.

Ventspils poliklīnikā pieejamie pakalpojumi:

ģimenes ārstu palīdzība un konsultācija;

ārstu speciālistu konsultācijas;

diagnostiskie izmeklējumi (rentgenogrāfija, osteodensitometrija, ultrasonogrāfija, mamogrāfija, mamogrāfijas skīnings, laboratoriskie izmeklējumi, elektrokardiogrāfija, veloergometrija, Holtera monitorēšana);

rehabilitācijas pakalpojumi (rehabilitācijas ārsta konsultācijas, fizioterapija, fizikālā terapija, ārstnieciskās masāžas);

vakcinācija (tostarp pret ērču encefalītu);

pēdu aprūpe;

veselības aprūpes pakalpojumi mājās;

medicīniskās komisijas – obligātās veselības pārbaudes, autovadītāju, ieroču nēsāšanas atļauju saņemšana.

Visi pakalpojumi (izņemot laboratoriskos izmeklējumus, ja pacientam ir ārsta nosūtījums) pašlaik tiek sniegti pēc iepriekšēja pieraksta. Lai pierakstītos, aicinām sazināties ar Ventspils poliklīnikas reģistratūru, zvanot uz tālruņa numuru 636 22131 vai rakstot ziņu uz e-pastu registratura@ventspilspoliklinika.lv. Atsevišķi ārsti speciālisti konsultē arī attālināti. Uz attālinātu konsultāciju iespējams pierakstīties, ne tikai sazinoties ar reģistratūru, bet arī portālā piearsta.lv. Iespēju robežās plānveida veselības aprūpes pakalpojumus pēc to atjaunošanas sākotnēji sniedzam tiem pacientiem, kuru pieraksts tika atcelts, kad valstī izsludināja ārkārtējo situāciju!

Ja jums ir augšējo elpceļu infekcijas simptomi, lūdzam atcelt vai pārcelt poliklīnikas apmeklējumu! Ikvienam pacientam, apmeklējot poliklīniku, jāierodas sejas aizsargmaskā, un vispirms jānorāda apmeklējuma iemesls (pacientu plūsma aizvien notiek tikai pa vienu ieeju – no pagalma puses). Tad pacienti aicināti dezinficēt rokas, izmantojot poliklīnikā pieejamo dezinfekcijas līdzekli, un aizpildīt īsu anketu, kurā cita starpā jāapliecina, ka pacientam nav augšējo elpceļu saslimšanas simptomu. Virsdrēbes jāatstāj garderobē.

Aicinām pacientus ierasties tikai uz pieraksta laiku, lai lieki nedrūzmētos un atgādinām, ka laikā, kamēr atrodaties iestādē, jāievēro divu metru distance no citiem apmeklētājiem!

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: