Sakarā ar Covid-19 globālo pandēmijas stāvokli pasaulē, kā arī vadoties pēc Veselības ministrijas ieteikumiem, joprojām uz laiku ir ierobežoti veselības aprūpes pakalpojumi Latvijas ārstniecības iestādēs.

Konkrēti Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, domājot par personāla un pacientu drošību, tika pieņemts lēmums uz laiku pārtraukt ambulatoro un plānveida pakalpojumu sniegšanu.

Taču ne visi pakalpojumi ir pārtraukti, tāpēc aicinām iepazīties ar veselības aprūpes pakalpojumiem, kuri ir pieejami gan Ventspils slimnīcā, gan Talsu filiālē:

*Vakcinācija pret ērču encefalītu (ar iepriekšēju pierakstu);

*Pakalpojumi, lai nodrošinātu terapijas nepārtrauktību (orgānu aizstājterapija, metadona aizvietojošā terapija, stacionāra pakalpojumi hematoloģijā, kā arī palīdzība pacientiem, kuriem jāturpina vai jāpabeidz stacionāri neatliekamā kārtā uzsākta ārstēšana);

*Diagnostikas izmeklējumi pieejami akūtos gadījumos ar ģimenes ārsta vai ārsta speciālista nosūtījumu;

*Neatliekamā medicīniskā palīdzība tiek nodrošināta pilnā apjomā, ievērojot papildus valstī noteiktos drošības pasākumus;

*Speciālistu konsultācijas ar hroniskām saslimšanām (iespēju robežās attālināti);

*Veselības aprūpes pakalpojumi grūtniecēm, zaļā koridora, HIV/AIDS un tuberkolozes pacientiem;

*Dzīvību glābjošas operācijas, kā arī tādas operācijas, kuru atcelšanas rezultātā var iestāties invaliditāte;

*Rehabilitācijas pakalpojumi personām, kurām šī pakalpojuma atlikšana var radīt invaliditātes risku vai darbaspēju zaudēšanu, tai skaitā bērniem, kuriem rehabilitācijas pakalpojumu atlikšana saistīta ar ievērojamu funkcionēšanas traucējumu pasliktināšanos.

Vairāk informācijas, kā arī pieteikšanās uz pakalpojumiem, zvanot uz slimnīcas reģistratūru 63624665 (Ventspils) un 632 59997 (Talsi).

Piesakoties pa minētajiem tālruņiem, aicinām rūpīgi izvērtēt savu veselības stāvokli, atbilstoši Slimību profilakses un kontroles centra rekomendācijām, saistībā ar Covid-19 vīrusa izplatību!

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: