Ventspils pilsētas dome uzsāk pabalsta Mātes dienā izmaksu, lai to saņemtu, aicinām no šā gada 20. aprīļa līdz 29. maijam Ventspils pilsētā deklarētās trūcīgās un maznodrošinātās daudzbērnu ģimenes, kuras audzina trīs vai vairāk nepilngadīgus bērnus, tajā skaitā audžuģimenēs ievietotos un aizbildniecībā esošos bērnus, aizpildīt iesniegumus pabalsta Mātes dienā saņemšanai un nogādāt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā.

Pabalstu Mātes dienā 15,00 eiro apmērā par katru nepilngadīgu bērnu varēs saņemt uz pabalsta pieprasītāja iesniegumā norādīto norēķinu konta.

Iesniegumu veidlapas pieejamas pie Ventspils pilsētas Sociālā dienesta ieejas Raiņa ielā 10 vai Talsu ielā 39, kā arī Ventspils pilsētas mājas lapā www.ventspils.lv.

Pabalsta Mātes dienā izmaksa uz norādītajiem norēķinu kontiem tiks uzsākta no 5. maija.

Ventspils pilsētas pašvaldība pabalstam Mātes dienā atvēlējusi teju 2000 eiro. Plānots, ka pabalstu saņems par 130 bērniem.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotājiem iespējams saņemt zvanot Ventspils pilsētas Sociālajam dienestam pa tālr. 63601210, vai 63663001, kā arī interneta mājas lapā https://www.ventspils.lv un sociālajā tīklā ''Facebook''.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: