Pamatojoties uz Ministru kabineta rīkojumu Nr.103 Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu, nepieciešamību ievērot sociālo distancēšanos, kā arī to, ka pasažieru skaits sabiedriskajā transportā pēc ārkārtas situācijas ieviešanas atsevišķos reisos un maršrutos ir būtiski samazinājies, pašvaldības SIA ''Ventspils reiss'', tāpat kā citi pasažieru pārvadātāji, ir izvērtējis situāciju un pieņēmis nepopulāru lēmumu samazināt mazāk pieprasīto reisu skaitu gan pilsētas, gan starppilsētu maršrutos.

Tā kā situācija mainās ļoti strauji, izmaiņas jāveic īsos termiņos un nevar prognozēt, uz cik ilgu laiku tās ieviestas, nav iespējams sagatavot un izvietot visās pilsētas autobusu pieturās sarakstus, kuros būtu atspoguļots precīzs autobusa atiešanas laiks no konkrētās pieturas. Tāpēc uzņēmums izvēlējies zelta vidusceļu, izvietojot kopējo pilsētas autobusu sarakstu ar atiešanas laikiem no galapunktiem.

Visu aktuālo informāciju vienkopus iespējams atrast uzņēmuma mājas lapā www.ventspilsreiss sadaļā Aktualitātes. Savukārt sadaļā Kustības saraksti iespējams apskatīt aktualizētos autobusu sarakstos, kuri ir spēkā konkrētajā brīdī. Ventspils pilsētas sabiedriskā transporta aktuālo sarakstu bez maksas var saņemt autoostas kasē. Diemžēl uz tiem 100% paļauties nevar, jo vienā dienā tie var būt aktuāli, bet otrā vairs ne. Tāpēc aicinām sekot līdzi pieturās un internetā izvietotajai informācijai.

Turpat var atrast informāciju arī par izmaiņām un autobusu kustības laikiem “Ventspils reiss” apkalpotajos starppilsētu maršrutos, kuros pakāpeniska reisu skaita samazināšana uzsākta no 20.marta. Visprecīzāko informāciju par autobusu kustību starppilsētu maršrutos šobrīd var saņemt www.1188.lv.

Informējam, ka jau no 21.marta mainīts arī autoostas darba laiks, un biļetes kasē būs iespējams iegādāties tikai no plkst.6:00.

Tālruņi uzziņām: darba laikā: 63622422 – Pārvadājumu daļa, 63622789 – Ventspils autoostas kase; ārpus daba laika – 26018617

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: