Sociālais dienests no 2. decembra sāks izmaksāt Ventspils pilsētas pašvaldības vienreizējo pabalstu atsevišķām iedzīvotāju grupām - Ventspils pilsētā deklarētajiem pensionāriem un personām ar invaliditāti, bērniem ar invaliditāti, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem, kā arī bērniem no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Ventspils pilsētas pašvaldība materiālā atbalsta sniegšanai šogad atvēlējusi 316 tūkstoti eiro, plānots, ka pabalstu Ziemassvētkos varēs saņemt 7418 ventspilnieku.

Trūcīgās un maznodrošinātās ģimenes ar bērniem pabalstu Ziemassvētkos iepirkumu kartes veidā 30 eiro apmērā par katru nepilngadīgu bērnu.

Ventspilī deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas (neskaitot piemaksu pie pensijas) nepārsniedz 365.00 eiro, saņems pabalstu 43 eiro apmērā.

Ģimenes, kuras audzina bērnus ar invaliditāti vai bāreņus un bez vecāku gādības palikušus bērnus, pabalstu 43 eiro apmērā varēs saņemt ar pārskaitījumu uz pabalsta pieprasītāja norēķinu kontu vai Sociālā dienesta kasēs.

Lai saņemtu pabalstu, nepieciešams rakstīt iesniegumu. Iesniegumu pieņemšana Sociālajā dienestā ir sākusies un turpināsies visu pabalsta izmaksas laiku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: