Jebkuram interesentam ir iespēja ieteikt bibliotēkai iegādāties kādu grāmatu, kas bibliotēkā nav pieejama, to var izdarīt, apmeklējot bibliotēkas mājaslapas sadaļu ''Iesaki nopirkt'', kā arī ar aptaujas palīdzību bibliotēka vēlas noskaidrot apmeklētāju viedokli par bibliotēkā pieejamajiem periodiskajiem izdevumiem.

Ikviens lasītājs aicināts līdz 31. oktobrim Ventspils bibliotēkas struktūrvienībās aizpildīt nelielu aptaujas anketu, iesakot, kādus jaunus laikrakstus un žurnālus bez jau pašlaik pieejamajiem vēlētos nākamgad lasīt uz vietas bibliotēkā un kurus periodiskos izdevumus labprāt ņemtu līdzi arī lasīšanai uz mājām.

Saņemtie lasītāju ieteikumi tiks izvērtēti, papildinot bibliotēkas krājumu.

Galvenajā bibliotēkā katru mēnesi notiek grāmatu apskati, kur ikvienam ir iespēja iepazīties ar jaunākajām daiļliteratūras grāmatām, kas papildinājušas bibliotēkas grāmatu plauktus.

Jau 10.oktobrī Galvenajā bibliotēkā būs jauno daiļliteratūras grāmatu izstāde, savukārt 24. oktobrī plkst.17 ikviens aicināts uz grāmatu izstādi un apskatu. Par jauno grāmatu izstādēm un apskatiem aicinām sekot līdzi informācijai mājaslapā biblioteka.ventspils.lv.

Ar jaunieguvumiem - daiļliteratūras grāmatām latviešu un krievu valodā, nozaru un mākslas literatūras jaunumiem un DVD jaunumiem - ir iespēja iepazīties arī bibliotēkas mājaslapā sadaļā ''Jaunākie izdevumi''.

Savukārt ar pilsētas bibliotēkās pieejamo periodisko izdevumu sarakstu var iepazīties bibliotēkas mājaslapas sadaļā ''Periodiskie izdevumi''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: