Ventspils bibliotēka vasaras brīvlaikā aicina skolēnus uz radošajām darbnīcām, kopīgu kino skatīšanos un citiem pasākumiem, kā arī neaizmirst par kādu labu grāmatu, ko palasīt brīvajos brīžos

Ventspils Bērnu bibliotēkā pirmdienās, otrdienās, trešdienās un ceturtdienās plkst. 12 notiks kopīga kino skatīšanās, bet trešdienās plkst. 13.30 bērni un jaunieši aicināti uz radošajām darbnīcām. 5. jūnijā notiks pirmā vasaras brīvlaika radošā darbnīca, kurā būs iespēja izveidot savādos kroņus.

Arī Pārventas bibliotēkā no pirmdienas līdz piektdienai plkst. 12 notiks kopīga animācijas filmu skatīšanās. Savukārt otrdienās plkst. 11 bibliotēkā būs gaidīti pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni uz pasākumu Lasi un radi, bet ceturtdienās plkst. 14 notiks radošās darbnīcas bērniem un jauniešiem. Pirmajā vasaras brīvlaika radošajā darbnīcā Bitītes zeltspārnītes, 6. jūnijā, bērni no papīra veidos bites un kamenes.

Gāliņciema bibliotēkā katru mēnesi notiks radošās darbnīcas un lasīšanas veicināšanas nodarbības. Pirmā lasīšanas veicināšanas nodarbība Darbiņš uzzied manās rokās plānota 11. jūnijā.

Tāpat visās trīs bibliotēkās bērni un jaunieši aicināti spēlēt galda spēles, bet Bērnu bibliotēkā no plkst. 14 līdz 17 būs pieejamas arī Xbox video spēles un 3D virtuālās realitātes brilles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: