Pašvaldības SIA Ventspils reiss informē, ka, sākoties vasaras sezonai, Ventspils pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīklā atsāksies sezonālie reisi uz pludmali. Tāpat, ņemot vērā pasažieru izteiktos priekšlikumus, ieviestas vēl citas izmaiņas, kas būs spēkā jau no šīs sestdienas – 1. jūnija – līdz 1. oktobrim.

Lai uzlabotu pasažieru iespējas nokļūt līdz pludmalei, maršrutā nr. 20 Celtnieku iela–Mols papildus jau esošajiem reisiem no Celtnieku ielas paredzēti vēl 13 reisi visas dienas garumā (visu vasaru, līdz Zilā karoga nolaišanai). Tādējādi minētā maršruta autobuss laikā no plkst. 9.05 līdz plkst. 19.43 kursēs vidēji reizi stundā.

Jau vairākus gadus vasaras mēnešos nedēļas nogalē tiek pagarināts arī maršruta nr. 22 Inženieru iela–Celtnieku iela kursēšanas laiks. Līdzīgi būs arī šovasar. Šajā maršrutā viens papildu reiss no Inženieru ielas virzienā uz Pārventu būs piektdienās plkst. 0.00. Savukārt sestdienu vakaros no Inženieru ielas virzienā uz Pārventu būs 4 papildu reisi, bet no Celtnieku ielas virzienā uz pilsētu – 2 reisi.

Maršrutā nr. 23 Meža kapi–Ventspils nafta reiss plkst. 7.10 no Inženieru ielas vasaras sezonā tiek pagarināts līdz Būšniekiem.

Izmaiņas no pirmdienas līdz sestdienai gaidāmas arī maršrutā nr. 8 Staldzene–Centrs. Sākot no 1. jūnija, reiss plkst. 19.20 no Staldzenes būs kā maršruts nr. 8A Staldzene–Inženieru iela. Vispirms autobuss brauks līdz Briežu dārzam, kur būs plkst. 19.25, bet pēc tam kursēs līdz Inženieru ielai.

Plašāka informācija par jaunajiem autobusu kustības laikiem pieejama Ventspils reisa mājaslapā www.ventspilsreiss.lv. Informācija par izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā izvietota arī autobusu pieturās. Neskaidrību gadījumā aicinām darba laikā zvanīt Pārvadājumu daļai pa tālr. 63622422.

Tā kā vasaras sezonas laikā dažādu iemeslu dēļ nereti nākas veikt izmaiņas sabiedriskā transporta kustības grafikos, Ventspils reiss aicina uzmanīgi sekot līdzi pieturās izvietotajai informācijai.

Apmaksāta informācija

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    saulaina 29.05.2019, 16:44:47

    Protams svētdienā no darba veikalā pēc 23.00 uz Pārventu var doties kājām. Ventspils reisam jau neinteresē citu iestāžu darbinieki.

  • -1
    Ventspilsreiss 30.05.2019, 11:57:15

    Pašvaldības SIA “Ventspils reiss” ir pakalpojuma sniedzējs, kas pasažieru pārvadājumus veic saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem un pasūtītāja apstiprinātiem kustības sarakstiem. Sabiedriskā transporta kursēšanas laiki tiek noteikti, pamatojoties uz pasažieru plūsmas datiem, kuri liecina, ka pieprasījums svētdienas vakaros pēc plkst.22 ir ļoti neliels – vidēji 3 pasažieri reisā.
    Diemžēl sabiedriskā transporta kustību nav iespējams piemērot katra pasažiera individuālajām vajadzībām.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: