4. februārī plkst. 12:00 – notiks svinīgs Ventspils policijas iecirkņa Ostas ielā 33 atklāšanas pasākums.

Atklāšanā piedalīsies IeM ministre L. Mūrniece, VP priekšnieks A. Velšs, VP Kurzemes reģiona pārvaldes vadība, Pārvaldes iecirkņu priekšnieki, Ventspils policijas iecirkņa darbinieki, kā arī  Ventspils pašvaldību, pašvaldības policijas, Valsts  robežsardzes, NBS Jūras spēku pārstāvji. Aicinām piedalīties arī plašsaziņas līdzekļu  pārstāvjus, ventspilniekus.

Jau informējām, ka Ventspils policijas iecirknis no ļoti sliktā stāvoklī esošajām telpām Ventspilī Kuldīgas ielā 2 tiek pārcelts 4 uz  ēku  Ostas ielas 33.

Pašlaik policijas darba vajadzībām tiek pielāgotas telpas Ostas ielas ēkas 1. un 4. stāvā. Visas policijas struktūrvienības uzreiz uz jaunajām telpām netiks pārvietotas, lai pilsētas un novada iedzīvotāji, kā arī policijas darbinieki neizjustu pārcelšanās dēļ radītas neērtības.

Kā pēdējie uz Ostas ielu 33 dosies Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas, Īslaicīgās aizturēšanas vietas un Operatīvās vadības struktūrvienības (dežūrdaļas) darbinieki.

Savukārt jau no 1. februāra jaunajās telpās darbu sāks Ventspils iecirkņa vadība, lietvedības grupa, Kārtības policijas nodaļas iecirkņu inspektori, Atļauju sistēmas inspektors. Par precīzām minēto struktūrvienību un atsevišķu  amatpersonu darba vietām un kontaktiem jaunajā ēkā informēsim atsevišķi, jo pašlaik vēl noris iekārtošanās darbi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: