Kārtējo spēli Latvijas telpu futbola čempionātā aizvadīja FK Honda komanda, kas sporta hallē Pārventa ar 7:4 uzvarēja TSI Futsal vienību.

Spēles momenti un vārtsarga Jevegeņija Siromolotova komentāri šeit!

Spēles sākumā pēc diviem Vladimira Kopčas radījumiem vadībā ar rezultātu 2:0 izvirzījās Honda, tomēr pretinieki atguvās un pēc nospēlētām 19 minūtēm tablo vēstīja neizšķirtu 2:2. Otrā puslaikā sākumā ventspilnieki arī nonāca zaudētājos 2:3, tomēr spēja atspēlēties un izvirzīties vadībā 4:3.

Viesi, kuri, atšķirībā no mājiniekiem, spēlei bija pieteikuši pilnu sastāvu un varēja atļauties biežākas maiņas, izskatījās svaigāki un spēja vēlreiz atspēlēties. Tomēr tad ar iespaidīgu vārtu sēriju atbildēja mājinieki – precīzi sita Ruslans Marčenkovs, bet pēc tam divas reizes arī Maksims Kolokoļenkins, panākot jau 7:4. Lai gan rīdzinieki vēl centās glābt šo maču, mainīt rezultātu viņiem neizdevās un Honda svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

Nākošo spēli Honda aizvadīs12. februārī plkst. 16 Rīgā Olimpiskajā sporta centrā, tiekoties ar turnīra pastarīšiem Raita vienību. Uzvarot šo spēli, mūsu komandai ir labas iespējas turnīra tabulā apsteigt RTU futbolistu.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: