13. februārī, kad visā Latvijā norisināsies Ēnu diena un skolēni varēs būt klāt un vērot kādas profesijas ikdienu, Ventspils pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbinieku ēnām būs lieliska iespēja parādīt savu pieredzi sociālajos tīklos un piedalīties konkursā.

Ventspils Jauniešu māja sadarbībā ar Ventspils pilsētas domi pirmo reizi organizē konkursu “Mana ēnu diena 2019”, kas norisināsies no 13. līdz 18. februārim.

Lai piedalītos konkursā, jauniešiem jāpublicē vismaz divos ierakstos sava ēnošanas pieredze un iespaidi foto vai video formātā savos sociālajos tīklos internetā (Facebook, Instagram vai Twitter), izmantojot mirkļbirku #ēnudienaVentspilī.

Aktīvākajam un oriģinālākajam publikāciju autoram balvā būs 1 stundas fotosesija pie fotogrāfes Montas Blāzes – Pētersones. Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties Ventspils jauniešu portālā jauniesi.ventspils.lv

Par konkursa dalībniekiem var kļūt visi jaunieši, kas piedalās biznesa izglītības biedrības “Junior Achiement Latvia” organizētajā karjeras pasākumā “Ēnu diena 2019” un kas izvēlējušies ēnot Ventspils pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību darbiniekus.

Konkursa mērķis ir ne vien veicināt pašu jauniešu dalību Ēnu dienā, bet ar šādu publikāciju palīdzību sekmēt informācijas apmaiņu un palīdzēt citiem jauniešiem karjeras izvēles ceļā.

Ventspilī šogad ir iespējams ēnot 81 profesionāli, bet kopā ir 186 ēnošanas vakances, jo daļai būs vairākas ēnas. Piedāvāto profesiju klāsts ir ļoti plašs – vadītāji, finansisti, juristi, inženieri, informācijas tehnoloģiju speciālisti, personāla speciālisti un vēl citi.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    ^^—^^ 11.02.2019, 17:18:22

    Ļoti labi - lai tik jaunie censoņi meklē sevī radošumu un feinas idejas. Tematikai jau īsti nav nozīmes, galvenais, ka skolēni iziet no ierastās komforta zonas (radošas idejas), atrodoties komforta zonā (iekš sociālajiem tīkliem).

  • -2
    kaimiņš007 12.02.2019, 07:18:57

    Pašām ēnu dienām nav ne vainas , tikai nevajadzētu ēnot tos ,kuriem patīk visādas shēmas un fīres ar naudas līdzekļiem , lai nesamācās jaunatne "amatus", par kuriem pēc laika sāk interesēties KNAB.

  • 0
    No malas 12.02.2019, 10:41:29

    Un kā varēs ēnot atstādināto deputātu Lembergu,kādā statusā viņš būs?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: