Jau sestdien FK Ventspils dosies uz otro treniņnometni Spānijā, kurā tāpat paredzētas vairākas pārbaudes spēles, tostarp arī ar Krievijas un Norvēģijas spēcīgāko līgu klubiem.

Šoreiz ventspilnieki Spānijā trenēsies no 16. februāra līdz 2. martam. Treneris Dejans Vukičevičs jau pēc pirmās treniņnometnes, kurā piedalījās ap 30 futbolistu, atzina, ka Spānijā komanda atgriezīsies mazāk plašā sastāvā – tādā, kas jau tuvinās pamatspēkiem. Līdz ar to pārbaudes spēlēs labāk varēs izdarīt secinājumus par to, kāds jaunajā sezonā būs Ventspils demonstrētais futbols.

Šobrīd zināmi četri otrās treniņnometnes sāncenši, bet šajā kalendārā iespējamas arī izmaiņas un papildinājumi. Jau 18. februārī Ventspilij pretī stāsies pēc Rostov komanda, kas Krievijas Premjerlīgā pēc čempionāta pirmās puses ieņem septīto vietu, no trešās atpaliekot par sešiem punktiem, bet no pirmās – par desmit. Mača sākums pulksten 17 pēc Latvijas laika.

22. februārī (plkst. 17.30) paredzēta spēle ar pazīstamo Norvēģijas komandu Molde, kas ventspilniekiem 2012. gadā nāca pretī Čempionu līgas kvalifikācijas mačos (0:3, 1:1). Pagājušajā sezonā Molde nacionālajā čempionātā izcīnīja sudraba medaļas, pēdējā kārtā nosargājot viena punkta pārsvaru pār Brann. Trīs dienas vēlāk pārbaudes spēļu kalendārā pulksten 17 ir mačs ar pagājušās sezonas Norvēģijas septīto spēcīgāko vienību Ranheim, bet 28. februārī – ar šīs valsts otrā spēcīgākā čempionāta pārstāvi Jerv.

Virslīgas sezonu Ventspils uzsāks 10. martā ar maču savā laukumā pret Spartaku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: