Saskaņā ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) sniegto informāciju 2019. gada 7. janvārī NVA vakanču datu bāzē ir reģistrētas 165 aktuālas vakances Ventspils filiālē.

Skaitliski visvairāk pieprasīto darbavietu ir šādās profesijās:

1. Mehāniķis – 16,

2. Gāzmetinātājs (OAW) – 15,

3. Elektronikas montētājs – 15,

4. Automobiļa vadītājs – 12,

5. Būvinženieris – 11,

6. Būvkonstrukciju montētājs – 10.

Pārējās 49 profesijās, kurās ir kopumā 86 vakances, ir brīvas 9 vai mazāk darbavietas katrā.

Papildu informācija atrodama NVA vakanču vietnē cvvp.nva.gov.lv.

Ventspils vispārizglītojošās skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs pieejamas dažādas vakances: ķīmijas skolotājs, bioloģijas skolotājs, mūzikas skolotājs, logopēds. Sporta skolā “Spars” izsludināta direktora vietnieka izglītības jomā vakance. Pieteikšanās līdz 21. janvārim. Vairāk informācijas Ventspils Izglītības pārvaldes mājaslapā http://vip.ventspils.lv/parvalde/vakances/.

Ventspils Tehnikums aicina darbā vispārējās vidējās un profesionālās izglītības skolotājus fizikā, matemātikā, vācu valodā un informācijas un komunikācijas tehnoloģijās uz nenoteiktu laiku. Pieteikšanās līdz 28. februārim. Vairāk informācijas NVA vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

Ventspils Augstskolas Tulkošanas studiju fakultātē izsludinātas vairākas vakances pētniecībā. Plašāka informācija par katru no vakancēm portālā cvvp.nva.gov.lv.
SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” aicina darbā medicīnas māsas.

AS “Swedbank” aicina darbā klientu konsultantu konsultāciju centrā Ventspilī. Pieteikšanās līdz 20. janvārim. Plašāka informācija par vakanci un saite uz pieteikšanos: https://www.cv.lv/darba-sludinajums/swedbank-as/klientu-konsultants-e-konsultaciju-centra-ventspili-f3807888.html/.

Ventspilī strādājošajos apstrādes rūpniecības uzņēmumos 7. janvārī nepieciešami:

1. SIA “HansaMatrix Ventspils” – ražošanas darbinieki (15 vakances), procesu operatori (4 vakances). CV ar norādi “Ražošanas darbinieks/-ce” līdz 19. janvārim jāiesūta e-pastā darbs-ventspils@hansamatrix.com;

2. SIA “Malmar Sheet Metal” – kvalitātes vadītājs. CV un motivācijas vēstule līdz 16. janvārim jāiesūta e-pastā malmar@cv.lv, tālrunis uzziņām 25427986;

3. SIA “Parkit” – metāla apstrādes iekārtas operators (5 vakances), mehānikas inženieris (3 vakances), metālmateriālu metinātājs;

4. SIA “Pobeda Confectionery” – fabrikas direktors;

5. SIA “Bucher Municipal” – tehnisko datu apstrādātājs, dizaina inženieris.

SIA “VK Tranzīts” izsludināta iekšējā auditora vakance, savukārt SIA “Bio-Venta” meklē tehnisko strādnieku darbam uz nenoteiktu laiku.

Papildu informācija atrodama pie darba devējiem un portālos cvvp.nva.gov.lv, www.cv.lv un www.visidarbi.lv.

Lai palielinātu informācijas izplatību par nepieciešamo darbaspēku, uzņēmēji aicināti iesūtīt informāciju par brīvajām darbavietām līdz katras pirmdienas 10. datumam e-pastā ekonomika@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    Margrieta123 09.01.2019, 17:23:50

    Re,darba vietas gan sievietēm,gan vīriešiem!
    Nav iemesla žēloties par bezdarbu.
    Tiesa,ar algām tur noteikti nav tas spožākais stāvoklis,bet,vai tad labāk sēdēt mājās vispār bez darba un žēloties pasaulei?

  • -4
    Niķeļgalva 09.01.2019, 19:40:27

    un ja būs tādi lai ietu pie darba lai tik nesēdētu mājās,tad darba devējam nav iemesla celt algas.

  • -1
    Margrieta123 15.01.2019, 11:22:44

    Tad jau iznāk apburtais loks.
    Kāds būtu Jūsu ieteiktais risinājums?

  • 0
    arcus 18.01.2019, 14:19:33

    Risinājums tikai viens, ja iekārtojies darbā, tad nekurnē, bet strādā no visas sirds, tad gad alga ar laiku pacelsies gan visas citas lietas sakārtosies. Apgalvojums pārbaudīts praksē!!! Princips "kā maksā, tā strādā" ne pie kā laba nenoved!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: