Aizvadītajās diennaktīs, laika posmā no šī gada 28. decembra plkst. 6.30 līdz 2. janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma 29 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu, deviņus uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Sestdien, 30. decembrī, plkst. 7.47 saņemts izsaukums uz Robežu ielu, kur dega koka šķūnis ar malku 20m2 platībā. Plkst. 9.56 ugunsgrēks likvidēts.

Otrdien, 1. janvārī nedaudz pēc pusnakts, saņemts izsaukums uz Ventspils novada Puzes pagastu, kur vienstāva saimniecības ēkai dega jumta pārsegums 10m2 platībā. Plkst. 1.46 ugunsgrēks likvidēts.

Brīvdienu laikā ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem Lielā prospektā, kur atkritumu konteinerā dega 0,5m2 platībā un Ventspils novada Vārves pagastā, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma bija nepieciešams sakārtot ceļa braucamo daļu.

Visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 181 izsaukumu – 86 uz ugunsgrēku dzēšanu, 57 uz glābšanas darbiem, bet 38 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: