Ar Ventspils pilsētas pašvaldības iedzīvotāju sociālās palīdzības projektā iegūtā līdzfinansējuma atbalstu ir noslēdzies nodibinājuma “SAGGARA” brīvā laika pavadīšanas centra bērniem un jauniešiem “AR Rītdienu!” īstenotais projekts «Es - ar sevi, es - ar citiem».

No pagājušā gada 1. jūnija līdz 31. decembrim nodibinājumā tika īstenots projekts «Es - ar sevi, es - ar citiem». Projekta laikā bērniem un jauniešiem tika organizētas brīvā laika pavadīšanas grupu nodarbības, fizisko aktivitāšu un dzīves prasmju darbnīcas, kā arī tika piedāvātas izglītojošas, radošas un socializāciju attīstošas nodarbības.

Darbnīcās bērni un jaunieši mācījās apgūt filcēšanas tehniku, gravēt un iededzināt koka ripās latvju rakstu zīmes, pērļoja un gatavoja auskarus, mācījās lasītprasmi un gatavoja Ziemassvētku vainagus, piedalījās dažādās spēlēs un konkursos. Brīvā laika pavadīšanas centra nodarbību organizēšanā tika piesaistīti arī brīvprātīgie jaunieši no Brazīlijas, kuri šajā laikā viesojās mūsu pilsētā.

Projekta ietvaros tapušo bērnu un jauniešu darbu izstāde ir apskatāma Pārventas bibliotēkas bērnu nodaļā līdz 7. janvārim.

Ik gadu Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālā atbalsta projektu finansēšanas konkursā tiek aicinātas piedalīties fiziskas un juridiskas personas, kuras vēlas ar savu darbību veicināt sociālo pakalpojumu un citu atbalsta pasākumu sniegšanu Ventspils pilsētā dzīvojošām sociāli mazaizsargātām un sociālā riska iedzīvotāju grupām.

Pērn 6 pretendenti iesniedza 7 projektu piedāvājumus, no kuriem tika atbalstīti 5 projekti par kopējo summu 6000 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: