No pirmdienas, 10. septembra, pēc vairāk nekā divu mēnešu pārtraukuma Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiāle atsāk savu darbu Talsu ielā 39.

Jau iepriekš tika ziņots, ka jūlija sākumā Sociālā dienesta Pārventas filiāle tika slēgta remontam.

Pārventas filiāles telpās Talsu ielā 39 ir veikts kosmētiskais remonts un uzgaidāmajā telpā ierīkota jauna darba vieta klientu apkalpošanas speciālistam. Pēc remonta, lai nodrošinātu konfidencialitātes principu ievērošanu, atsevišķos kabinetos ir ierīkotas darba vietas sociālajam darbiniekam darbam ar pilngadīgām personām un sociālajam darbiniekam darbam ar ģimenēm ar bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Tārps 09.09.2018, 13:48:25

    Bet teica ka būšot ciet tikai mēnesi.

  • -1
    Tārps 09.09.2018, 13:49:32

    Tātad atkal meloja,kārtējo reizi.Nekādas noteiktības.

  • -2
    Ventspils Sociālais dienests 10.09.2018, 11:06:32

    Vēršam Jūsu uzmanību, ka Sociālais dienests vairākkārtēji ir informējis sabiedrību, izmantojot vietējos plašsaziņas līdzekļus – Ventspils pilsētas mājaslapu, laikrakstu un portālu “Ventas Balss” un vietējo televīziju, par Sociālā dienesta Pārventas filiāles slēgšanu uz remonta laiku. Tāpat informācija par filiāles slēgšanu tika izvietota pie Sociālā dienesta filiāles, Talsu ielā 39 ieejas durvīm.
    Tiesa, ka portāla “Ventas Balss” lietotāji augusta sākumā netika informēti par to, ka Talsu ielā 39, Sociālā dienesta filiāles telpās turpinājās remonta darbi. Sociālā dienesta sagatavotā informācija par remontdarbu norises laiku tika izsūtīta visiem vietējiem medijiem, tomēr Sociālais dienests nevar ietekmēt mediju par ziņas publicēšanu viņa kanālā, lēmumu par katras ziņas publicēšanu portāls vai laikraksts pieņem pats.
    Atvainojamies par sagādātajām neērtībām un gaidām apmeklētājus Talsu ielā 39!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: