Pie otrā panākuma Junioru attīstības hokeja līgā tikuši Ventas 2002 hokejisti, šoreiz savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pieveicot Liepājas Sporta spēļu skolas komandu.

Ventspilnieki jauno sezonu sāka ar diviem mačiem izbraukumā pret HS Rīga 2002, vispirms piedzīvojot zaudējumu papildlaikā 5:6, bet tad revanšējoties 5:2.

Spēlē ar liepājniekiem jau piektajā minūtē ventspilnieku vārtsargu Alenu Bergmani pārspēja vēl pērn Ventā spēlējušais Deniss Kateriničs, bet pirmā perioda 14. minūtē pēc Mārtiņa Feifera piespēles precīzs bija Niks Bērziņš. Otrās trešdaļas vidū liepājnieki īsā laikā izcēlās ar diviem noteikumu pārkāpumiem, ko nekavējoties izmantoja mājinieki – Aigars Vilmanis panāca 2:1 (piespēles Ansim Brikainim, Jānim Golubovičam).

Šāds rezultāts turējās gandrīz līdz mača beigām, kad savu iespēju spēlēt vairākumā izmantoja viesi. Vilmanis šoreiz par klupināšanu nopelnīja noraidījumu, un jau pēc minūtes ripa lidoja Ventas vārtos – 2:2. Nedz pamatlaikā, nedz pagarinājumā gūto vārtu vairs nebija, un spēles likteni izšķīra pēcspēles metienu sērija. Komandu pirmie divi metieni bija nesekmīgi, trešajā precīzs bija ventspilnieks Edgars Cgojevs, bet Bergmanis atvairīja sāncenša metienu – ventspilnieku uzvara ar 3:2.

Trīs mačos Ventas rēķinā ir seši punkti, kas ļauj dalīt 1.–3. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: