Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” 29. maijā divpadsmito gadu organizē ikgadējo autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkursu, un no plkst.10 tiek organizēta iedzīvotāju informācijas diena.

Informācijas dienas laikā būs iespējams iepazīties ar uzņēmuma darba ikdienu, vērot konkursu, kā arī tikties ar “Ventspils reisa” vadošajiem speciālistiem un uzdot interesējošos jautājumus, kā arī izteikt priekšlikumus.

Autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkurss kļuvis par pašvaldības SIA “Ventspils reiss” stabilu tradīciju, un tam ir 3 galvenie mērķi: pārbaudīt, mācīt un motivēt.

Tā laikā autobusu vadītājiem jāparāda savas prasmes jomās, kas saistītas ar tiešajiem darba pienākumiem. Papildus jākārto arī D kategorijas prasībām atbilstošais ceļu satiksmes noteikumu teorētiskais tests. Uzrādot labus rezultātus konkursā un arī dažādās ar tiešo darbu saistītās jomās, autobusu vadītājiem iespējams saņemt gan balvas par dalību konkursā, gan piemaksu par augstu profesionālo meistarību, kas tiek aprēķināta uz vienu gadu un ir labs papildinājums ģimenes budžetam.

Praksē pierādījies, ka konkurss sevi attaisnojis. Šo iniciatīvu atzinīgi novērtējuši gan kvalitātes sistēmas auditori, gan dažādi eksperti, kas vērtējuši uzņēmuma darbu.

Autobusu vadītāju profesionālās meistarības konkurss pirmoreiz tika organizēts 2007. gadā, un viens no tā mērķiem bija atjaunot senu tradīciju – atzīmēt Autotransporta darbinieku dienu, kā arī celt autobusu vadītāju profesijas prestižu un rosināt darbiniekus paaugstināt savu kvalifikāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: