Aizvadīto divu nedēļu laikā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēmis 274 izsaukumus, no kuriem 131 cietušais tika hospitalizēts, to skaitā astoņi bērni. No visiem apkalpotajiem medicīniskās palīdzības saņēmējiem 36 atradās alkohola reibumā.

Daudz un dažādas traumas guvuši bērni: piemēram, sešus gadus vecs zēns spēlējoties norijis magnētu; gatavojot ēst, pirkstā ar nazi sev iegriezis 17 gadus vecs jaunietis. Kādam 12 gadus vecam zēnam neveiksmīgi beidzies lidlauka atvērto durvju dienu pasākums. Zēns, braucot ar pārvietošanās līdzekli Powerboard (pārvietošanās notiek līdzīgi kā uz skrituļdēļa, tomēr riteņu vietā tam ir gumijas ķēdes un divi elektromotori) ieskrējis lidmašīnā un ar iespējamu smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Karstais laiks kopā ar alkoholu reizēm var būt bīstams. Kāds novadnieks nekādi nevarēja atcerēties, kā ieguvis atslēgas kaula lūzumu. Kungs nogādāts ārstniecības iestādē. Bet kāda 19 gadus veca jauniete satrakojusies un ar roku izsitusi logu. Jaunkundze atteikusies no hospitalizēšanas.

Pastaiga pa Užavas mežu slikti beidzās arī kādam 58 gadus vecam kungam. Vīrietis nejauši uzkritis uz celma un guvis vairāku ribu lūzumus. 53 gadus vecs kungs, sitot ar āmuru pa metāla priekšmetu, trāpījis acī ar metāla skaidu un ticis nogādāts ārstniecības iestādē.

Āra tualetes apmeklējums gaužām nelāgi beidzās kādam 61 gadus vecam kungam. Nokārtojot dabiskās vajadzības, kungs, velkot kājās bikses, nepamanīja, ka tajās ielidojusi lapsene. Kukainis iedzēlis, kungam sākusies alerģiska reakcija un pacēlies asinsspiediens. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Barons 30.05.2018, 13:23:49

    Ja,ja,to neir jok liet ar tād bīstam Kukain.Ja ir iekost iekš vārig viet,tad izteikt vien Līdzjutib.
    Vel bīstamak varet būt,ja to Lapsen ielīst iekš Sievieš biksiņ.Tur ir viet,kur varet līst vel tālak,un ,ja tur iekost?

  • -2
    Puaro 31.05.2018, 22:24:19

    Baron Irss kož makten lab!:D

  • -1
    Barons 01.06.2018, 06:15:41

    Puaro kung
    To Irs,ko dzīvot iekš man muiž mež,nav kost itnemaz,le zinat.To es pac ir katr ruden jaktet un liel Rag (trofej) būt karinat pie sien iekš sav Jakt istab.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: