Olimpiskā centra Ventspils Basketbola halles telpās blakus sporta ārsta kabinetam tuvākā mēneša laikā tiks atvērts jauns fizioterapijas kabinets, kura izveide tika uzsākta pagājušā gada nogalē.

Visi kabineta izveides darbi jau ir pabeigti un šobrīd atlikusi tikai dokumentu noformēšana – atbilstošā sertifikācija un nodošana ekspluatācijā. Jaunā fizioterapijas kabineta vadošais speciālists būs Latvijā pazīstamais fizioterapeits Raivis Aršauskis, Ventspilī strādās arī fizioterapeite Simona Laura Kozlovska.

Fizioterapijas kabinets būs paredzēts sporta skolas “Spars” audzēkņu un Ventspils sportistu veselības aprūpei, bet pakalpojumus tajā varēs izmantot arī ikviens ventspilnieks.

Pieredzējušie fizioterapeiti Ventspilī plāno piedāvāt sporta traumu rehabilitāciju, ķermeņa kompozīcijas analīzi, kas tiks veikta ar segmentāro ķermeņa kompozīcijas analizatoru, ar ko iespējams noteikt masu atsevišķi katrai ķermeņa daļai, tiks piedāvātas ārstnieciskā vingrošana, teipošana, siltuma terapija un fizikālās terapijas procedūras.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: