Starptautiskās izstādes “Balttour 2018” laikā, kas norisinās no 2. līdz 4. februārim Ķīpsalā, Ventspils pilsētas stendā būs pārstāvēts arī Olimpiskais centrs “Ventspils”, kas ir lielākais un pieredzes bagātākais olimpiskais centrs Latvijā. Tā pārziņā ir sešpadsmit sporta un aktīvās atpūtas struktūrvienības.

Olimpiskais centrs “Ventspils” apsaimnieko Latvijā zināmus un iecienītus tūrisma objektus - Piedzīvojumu parku, slēpošanas kalnu “Lemberga hūte”, Pludmales akvaparku un Ūdens piedzīvojumu parku. Stendā interesenti varēs iegūt informāciju gan par šiem aktīvās atpūtas objektiem, gan arī par Olimpiskā centra “Ventspils” piedāvājumu starptautisku treniņnometņu organizēšanai.

Ventspils stendā strādās Olimpiskā centra “Ventspils” sporta un mārketinga daļas un Piedzīvojumu parka darbinieki. Izstādes laikā būs pieejami speciāli šīs izstādes apmeklētājiem paredzēti atlaižu kuponi aktīvās atpūtas objektu apmeklēšanai un informatīvi materiāli par Piedzīvojumu parka maratonu un Vislatvijas Nūjošanas festivālu, kas vasarā norisināsies Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: