Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 27. decembra līdz 1. janvārim izpildīti 112 izsaukumi. Hospitalizēti 60 pacienti, no tiem septiņi bērni. No visiem pacientiem 19 atradušies alkohola reibumā.

Krimināltraumas guvuši pieci cilvēki, četri vīrieši un viena sieviete. Visi cietušie atradušies alkohola reibumā un tika nogādāti ārstniecības iestādē.

Novadā cietusi kāda 59 gadus veca sieviete. Kundze, pārvietojoties invalīdu ratiņos, uzskrējusi virsū citai sievietei, kura arī pārvietojās ar palīgierīci. Negadījuma vaininiece guva pleca un augšdelma lūzumu un tika nogādāta slimnīcā. Otra sieviete negadījumā necieta.

Svētku laikā cieta kāda deviņus mēnešus veca meitenīte, kura, vecāku nepieskatīta, izkrita no gultiņas. Ar virspusēju galvas ievainojumu bērns tika nogādāts ārstniecības iestādē.

32 gadus veca sieviete, izklaidējoties Ūdens piedzīvojumu parkā, paklupa. Kritiena rezultātā sieviete guva virspusēju potītes un pēdas ievainojumu un tika nogādāta slimnīcā.

26 gadus vecs vīrietis, neveiksmīgi spēlējot basketbolu, ieguva apakšstilba lūzumu un tika nogādāts slimnīcā.

Kāds 37 gadus vecs vīrietis nokrita no krēsla, atsitot kāju pret koka konstrukciju. Neveiksmīgais kritiens beidzās ar apakšstilba lūzumu un tika nogādāts slimnīcā. Vīrietis bija lietojis alkoholu. Kādai 27 gadus vecai sievietei neveicās, kāpjot pa kāpnēm. Dāma krita un ieguva apakšdelma lūzumu. Tāpat apakšdelma lūzumu guva 79 gadus veca kundze, kura pakrita, ejot pa pagalmu. Abas sievietes nogādātas ārstniecības iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: