Ventspils pilsētas domes sēdē nolemts nodot Ventspils brīvostas pārvaldes valdījumā atsevišķus zemes gabalus zem Ventspils pilsētas ielām.

Minētās darbības nepieciešamas, lai nodrošinātu kvalitatīvāku un drošāku transporta infrastruktūru un Ventspils brīvostas pārvalde īstenotu projektu Pievadceļi Ventspils brīvostas teritorijā esošajiem termināļiem un industriālajām zonām. Tā mērķis ir nodrošināt pievadceļu sabalansētu attīstību brīvostas teritorijā esošajiem termināļiem un industriālajām zonām, paaugstinot kravu pārvadājumu efektivitāti, kas veicinās Ventspils ostas jaudas un konkurētspējas paaugstināšanos.

Atbilstoši minētā projekta atlases nosacījumiem un Ministru kabineta 14.10.2008. noteikumos noteiktajam, infrastruktūras objektiem, kuros tiks veiktas investīcijas, jāatrodas projekta iesniedzēja īpašumā vai jābūt nodotai tā valdījumā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -3
    gunča 05.01.2018, 12:26:03

    Tātad,kādam ,tikai ne pašvaldībai,piederēs zeme zem pilsētas ielām.Vai tad tas jāsaprot,ka pilsētā būs maksas ielas?Ar steigu ir jānotiesā tas mēslu maisītājs,citādi mūs sagaida vēl tādi pārsteigumi,ka vismaz puse ventspilnieku nosirmos pirms laika.

  • -7
    keda 05.01.2018, 15:23:47

    Dažkārt rodas sajūta, ka tu vienkārši neesi spējīgs saprast.. piedo...

  • 0
    Bardaks 05.01.2018, 22:11:05

    Minētās darbības nepieciešamas, lai apgūtu Eiropas fondu naudas savām interesēm, nevis "pievadceļu attīstība" .... uzrokot Robežu ielu un tagad molu nu gan baigie pievadceļi... No Piltenes vai Zlēkām pa grantēto segumu tagad leiši,poļi uz prāmi brauc ,ja ? Kā jau parasti ,miljoni aizripos kabatās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: