31. decembrī ventspilnieki un pilsētas viesi pulcējās Lielajā laukumā, lai kopīgi pavadītu veco Gaiļa gadu un sagaidītu jauno Dzeltenā Zemes Suņa gadu.

Par atraktīvu un muzikālu gaisotni rūpējās grupa “Eolika”. Svētku uzrunu teica Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. 

2018. gadā droši var ķerties klāt jebkurai nodarbei. Suns, kā zināms, drosmīgi metas cīņā, daudz nedomājot par sekām. Dzeltenā Zemes Suņa gadā svarīgi dzīvot, nepārkāpjot principus. Neraugoties uz to, ka Suns pārmaiņas nemīl un nealkst pārcelties no suņubūdas uz pili, viņš darīs visu, lai uz zemes mītošajiem palīdzētu uzlabot sadzīves apstākļus. Galvenais, ticēt brīnumam – 2018. gada saimnieks ar prieku palīdzēs tam notikt.

Suns iemieso taisnīgumu, nekad nenodod, un viņa valdīšanas gadā uztraukties nenāksies – viss notiks tā, kā to būsi pelnījis. Precīzi un taisnīgi.

Jaunā gada uguņošana

Jaunā gada balle 

"Jūras lauvu" pirmā pelde 2018. gadā

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -4
    Barons 01.01.2018, 15:23:45

    Bij skatities tos Bilds.Viss smuk.Tig diu liet,kas nebij patikt-to Dzels barjer-akurat ka iekš Rīg uz 16.Mart pie Brivib pieminekl.
    Un oter liet ir to maz vīrel,ko bij teikt uzrunašan.Tam to īst viet ir iekš cietum,le zinat.Uz nākoš Jaun Gad vairs viņam te nebūs būt.

  • 0
    prof.Preobraženskis. 02.01.2018, 12:03:31

    Tas viss atkarīgs no tiesas kungiem,vai nevilks atkal garumā to padarīšanu.Bet ,lai kāds tas spriedums nebūtu,to jau Lembergs ņemsies atkal pārsūdzēt,tā ka tik drīz no viņa vaļā netiksim...

  • -7
    Āmen 01.01.2018, 17:00:33

    Mīnuss tas, ka uguņošana bija švaki redzama, tomēr jāuzteic kāds no organizatotiem, kurš izvēlejās dziesmu repertuāru salūta laikā. Vismaz bija kaut kas enerģisks, motivējošs. Pagājušo gadu skanēja drausmīgi skumjš skaņdarbs - tā kā uz miršanu.
    Nākošgad lūdzu AC/DC.

  • 0
    prof.Preobraženskis. 07.01.2018, 12:18:13

    Šodienas Ķīna rāda labu piemēru, kas jādara ar korumpantiem un tautas materiālo labumu izsaimniekotājiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: