Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 18. decembra līdz 26. decembrim izpildīti 189 izsaukumi. Hospitalizēti 95 pacienti, no tiem septiņi bērni. No visiem pacientiem 35 atradušies alkohola reibumā.

Krimināltraumas guvušas divas sievietes, abas bija lietojušas alkoholu. Viena no sievietēm nogādāta ārstniecības iestādē, bet otra no hospitalizēšanas atteikusies.

Automašīnai ietriecoties margās, cietusi 35 gadus veca sieviete un 22 gadus vecs vīrietis. Sieviete ar iespējamu mugurkaula skriemeļu lūzumu nogādāta ārstniecības iestādē. Vīrietim konstatēts virspusējs krūškurvja ievainojums, un arī viņš nogādāts slimnīcā.

Spēlējot basketbolu, apakšstilba un potītes lūzumu guvis 16 gadus vecs jaunietis, kurš hospitalizēts.

Alkohola reibumā pa kāpnēm kritusi un apakšdelma lūzumu guvusi 27 gadus veca sieviete. Krītot pa kāpnēm, vaļēju galvas brūci guvis arī kāds 59 gadus vecs vīrietis, kurš arī atradies alkohola reibumā. Vēl kāds 50 gadus vecs svētku svinētājs nav noturējis līdzsvaru un krītot guvis vaļēju galvas brūci. Visi cietušie nogādāti ārstniecības iestādē.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    prof.Preobraženskis. 28.12.2017, 17:20:30

    Tas ir liktenis,tā nav nolaidība.Kāpēc vienmēr tiek uzsvērts par nelaimēm,kas notikušas cilvēkiem,kuri pavairāk iestiprinājušies?Skaidrā prātā gūtu traumu nemaz nav mazāk.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: