BK "Ventspils" saka milzīgu paldies visiem, kuri sestdien ieradās uz kluba mājas spēli pret BK "VEF Rīga" un ziedoja Danas veselībai.

"Kopā mums izdevās saziedot 869 Ls, kurus nodosim Danas vecākiem. Paldies arī visiem tiem cilvēkiem, kuri atsaucās mūsu aicinājumam un jau bija iepriekš ziedojuši, pārskaitot to uz norādītiem ziedojuma kontiem," savā mājas lapā norāda BK Ventspils.

Kā ziņoja Danas mamma Kristīne, tad jau iepriekš bija saziedoti 4746 Ls. Savukārt Latvijas Bērnu fonda speciāli Danai izveidotajā kontā bija ieskaitīti vairāk kā 500 Ls. Līdz ar to klubs cer, ka Danai izdosies iegādāties speciālo ortēžu sistēmu, kura tiks izveidota speciāli viņas vajadzībām un viņa varēs staigāt.

Jau iepriekš stāstīts par trīs gadus veco Danu, kura slimo ar reti sastopamu ģenētisku slimību - spinālo muskuļu atrofiju, kuras galvenais simptoms ir muskuļu vājums, kas Danas gadījumā izpaužas kā nespēja rāpot un staigāt. Danai ir cerības nostāties pašai uz savām kājām, bet, lai tā piepildītos ir nepieciešami pieci tūkstoši latu.

BK „Ventspils” aicina Ziemassvētku laikā atdarīt savas sirdis un palīdzēt ne tikai Danai, bet arī visiem citiem, kuriem šī palīdzība ir ļoti nepieciešama.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: