Daudzi ventspilnieki saņēmuši jau otro juceklīgo vēstuli, kurā mēģināts izskaidrot, kā var laimēt 20 000 latu un automašīnu.

Otrās vēstules saturs viens pret vienu atbilst pirmajai un sākas ar vārdiem: «Dārgais/ā Jāni Bērziņ! Lūdzu, dziļi ievelciet elpu, pirms lasīsit šo vēstuli, Jāni Bērziņ, jo tik labas ziņas kā šīs katru dienu negadās saņemt.» Aploksnē bija ne tikai apgāda Jumava prezidenta Jura Visocka un Grand Prix komitejas valdes locekles Annas Pavlovskas parakstīta vēstule, bet arī krāsaina lapiņa jeb Grand Prix īpaši izveidots apraksts iespējamajiem akcijas uzvarētājiem.

Izpētījuši abus rakstītos vēstījumus, ventspilnieki secinājuši – nav saprotams, kā varēs laimēt naudu un trafaretais teksts kaitina, nevis iepriecina ar labām ziņām. Jāpiebilst, ka vēstules izsūtītas pat mirušiem adresātiem un nepilngadīgajiem.  

Jumavas reklāmas un sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Loļa, komentējot notikušo, saka: «Aicinājumu piedalīties spēlē saņēmuši 10% Latvijas iedzīvotāju, kuri izvēlēti no Latvijas Pasta datu bāzes nejaušā un jauktā secībā. Vēlamies uzsvērt, ka organizatoru rīcībā nav nevienas personas dati vai pasta adreses.»

Pēc Loļas teiktā, akcijas organizatori izvēlējušies mārketinga veidu, kas veicina intrigu un ir piemērots pasākuma realizēšanai. Izsūtījuši pirmo vēstuli, akcijas rīkotāji paziņoja, ka divu nedēļu laikā cilvēki saņems dzeltenu aploksni ar svarīgiem dokumentiem un spēles noteikumiem.      

Tie palīdzēšot saprast, ko darīt – piedalīties vai neiesaistīties akcijā. Jumavas pārstāve Loļa saka: «Saņēmējiem būs iespēja iegādāties tikai šai akcijai veidotas īpašas grāmatas, kas būs piemērotas visai ģimenei un tirdzniecībai citā veidā nebūs pieejamas. Pirmā grāmata, ar kuru aizsākam akciju, ir Veselīga uztura rokasgrāmata. Taču, lai piedalītos naudas izlozē, cilvēks grāmatu varēs arī neiegādāties – galvenais būs izteikt savu dalību atbildot, proti, nosūtot organizatoriem vēstuli.»

Grāmatas, ko akcijas rīkotāji izplatīs pa pastu, nebūs lētas, to vidējā cena būšot 20 latu.

Publicitātes foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: