Jau mēnesi t/c “Tobago” ir novietota sapņu pastkaste, kurai mazi un lieli ventspilnieki uzticējuši savus sen lolotos sapņus.

Aprīļa beigās centrs piepildījis pirmo sapņotāju vēlēšanās un aicina iedzīvotājus arī turpmāk nepaturēt sapņus pie sevis, bet dalīties tajos, vienkārši aizpildot sapņu vēstuli, un būt soli tuvāk to piepildījumam.

“Teātra vai operas apmeklējums, tuvi un tāli ceļojumi, jauns telefons un sapnis par krāsaināku un košāku pasauli, kurā nav vietu bēdām – tie ir tikai daži no mums uzticētajiem sapņiem. Esam patiesi iepriecināti par ventspilnieku lielo atsaucību un ikvienu mums iesūtīto sapni. Diemžēl visus no tiem piepildīt nav mūsu spēkos, tāpēc īstenošanai esam izvēlējušies tos, kuri piepildāmi, izmantojot tirdzniecības centra piedāvājumu un tikuši rūpīgi aprakstīti, minot ne tikai pašu sapni, bet arī tā vērtību un nozīmi sapņotāja dzīvē,” stāsta Rimi Latvia tirdzniecības centru mārketinga vadītāja Evija Čukure.

Rūpīgi izvērtējot visus sapņus, kas bija uzkrāti pastkastē, projekta komanda izvēlējās iepriecināt vairākus ventspilniekus. Pensionāre Rita Blumberga, kuras aizraušanās ir teātris un grāmatu lasīšana, no veikala Daniele Donatti saņēma elegantu somiņu saviem teātra apmeklējumiem, kā arī tirdzniecības centra Tobago dāvanu karti, ar kuru tiks piepildīts sapnis par jaunām čībām.

Rita Blumberga dalās emocijās par saņemtajām dāvanām: “Tiešām neticēju, ka tieši es saņemšu dāvanu, Piedalījās taču tik daudzi! Esmu ļoti priecīga un patīkami pārsteigta. Tagad būs vēl viens iemesls, lai dotos uz kādu koncertu vai teātri.”

Deviņgadīgā Dolorisa Pauče savā sapņu vēstulē raksta, ka palīdzējusi auklēt brāļa mazo bērniņu, bet tagad, kad viņš paaudzies, viņas sapnis ir lelle, kura raud, smejas un kuru varētu pabarot. Dolorisas sapni īstenojis veikals ToysPlanet, savukārt veikals Rimi pārsteidza meiteni, piepildot arī viņas sapni par jaunu velosipēdu. Desmit gadus jaunās Anastasija Krilovas sapni par pārtiku, pārvadāšanas kasti un pavadu savam tik ļoti mīļajam kaķēnam palīdzēja piepildīt veikals Zoocentrs. Kaķēns šīs dāvanas no mazās saimnieces saņems savā dzimšanas dienā, taču pašu Anastasiju ar jaunu velosipēdu ceļam uz skolu iepriecināja veikals Rimi. Visi sapņotāji tika sveikti arī ar ziedu kompozīcijām no ziedu salona Amoreta un pārtikas groziem no Rimi.

Projekts “Kāds ir Tavs sapnis?” turpināsies visa gada garumā. Lai iesaistītos, līdz 1. novembrim savs sapnis jāpieraksta uz tirdzniecības centrā atrodamām sapņa vēstulēm, izklāstot, kāpēc tieši šis sapnis ir īstenošanas vērts. Vēstule jāiemet turpat centrā esošajā projekta pastkastē. Ar visiem sapņiem iepazīsies projekta komanda, lai katru mēnesi realizētu kādu no tiem, izmantojot tirdzniecības centra sniegtos pakalpojumus un pieejamo preču klāstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: