Sporta skolas Spars basketbolistes izcīnījušas bronzas medaļas Latvijas Jaunatnes basketbola līgas finālsacensībās Liepājā U17 vecuma grupā, savukārt U14 meitenes finišēja ceturtajā vietā.

Regulārajā sezonā U17 grupā ventspilnieces finišēja sestajā vietā, bet ceturtdaļfinālā ar 55:51 prata pieveikt trešo spēcīgāko komandu – Rīdzeni. Pusfinālā pretī stājās daugavpilietes, vienas no sezonas favorītēm, kas otrajā puslaikā nolauza mūsējās, svinot uzvaru ar 60:44. Bronzas finālā Spara meiteņu pretinieces bija Jūrmalas basketbolistes, kas pēc trim ceturtdaļām bija vadībā ar 49:47. Izšķirošajās desmit minūtēs labāk gan nospēlēja Venta Kārkliņa audzēknes, galu galā svinot uzvaru ar 66:62. Tikai vienas piespēles attālumā no triple-double bija Luīze Šepte, kam šajā spēlē 19 punkti, 18 bumbas pie groziem un deviņas piespēles. Luīze arī iekļauta turnīra talantu piecniekā.

Savukārt U14 vecuma grupas meitenes finālturnīrā savās mājās nesekmīgi aizvadīja grupu turnīru, toties svinēja uzvaru pēdējā mačā, ar 57:50 pieveicot liepājnieces un izcīnot septīto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: