Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vecāki nakšņo skolā

Šogad nākamo pirmklasnieku reģistrācija skolā izvērtās par īstu ažiotāžu – pie divām skolām rinda sāka veidoties jau svētdienā un vecāki tajā pavadīja visu nakti.

Virtuve – uzņēmuma sirds

Konkursā Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2014. gadā pirmo vietu ātrās ēdināšanas uzņēmumu grupā ieguvusi kafejnīca-bistro Latta autoostā. Žūrija atzinīgi novērtēja kafejnīcas kolektīva veikumu, taču ikdienā vērtētāji ir apmeklētāji, kas nāk ieturēt te maltīti, iegādāties kādu kārumu, pie kafijas tases papļāpāt ar draugiem.

2.lpp. Viedoklis: «Neaprakstāms», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Iekams neesi pats uz savas ādas izmēģinājis – vai tetovējumu, vai peldēšanos ziemā, kas tiešā veidā skar ādu, vai lēkšanu ar gaisa balonu, vai traukšanos lejā no kalna uz slēpēm, vai maizes cepšanu, vai izgājis cauri jebkurai citai nopietnākai vai sīkākai pieredzei, – tad patiesībā par procesu vai lietu nezini neko.»

3.lpp.

Labākais palīgs – uzticams kaimiņš

Veciem un vientuļiem ventspilniekiem nereti ir vajadzīga aprūpe mājās, tomēr ne vienmēr sadarbība ar kopējiem ir veiksmīga. Lai izvairītos no domstarpībām, Sociālā dienesta darbinieki iesaka aicināt palīgos sev labi zināmus cilvēkus vai kaimiņus.

Interese par abonementiem liela

Teātra nama Jūras vārti abonementu sistēmas ieviešana un biļešu komplektu tirdzniecība sevi attaisnojusi – izpārdoti gandrīz visi abonementi.

4.lpp.

Vēlas pārmaiņas doktora studijās

Veicot aptauju internetā, Ventspils Augstskolas (VeA)vadība noskaidrojusi, ka potenciālie studenti vēlas turpināt studijas doktorantūrā tepat Ventspilī.

Ūdeka informē

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Pirmajā četriniekā notikušas pārbīdes

Ventspils kērlinga čempionātā uzsākts regulārās sezonas otrais aplis, kura ievads sarūpējis izmaiņas līderu četriniekā un lielāku intrigu cīņas turpinājumā.

Uzvara Latvijā, atgriešanās Baltijā

Pagājušās nedēļas nogalē pie sava 11. panākuma LBL tika BK Ventspils basketbolisti, bet jau šodien viņiem paredzēta atgriešanās Baltijas Basketbola līgā – savā laukumā jāaizvada astotdaļfināla pirmā spēle ar igauņu TYCO Rapla.

Spraigas cīņas ar labu iznākumu

Tā īsumā var raksturot Ventspils šaha kluba komandas sniegumu Latvijas čempionāta augstākās līgas pirmajā turnīrā, kura saimnieki bija paši ventspilnieki. Iegūti pieci punkti un dalīta pirmā vieta.

7.lpp. Reportāža.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: