Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

VZKK strādā trīs dienas nedēļā

Vispesimistiskākās prognozes, par laimi, nav īstenojušās, un Ventspils Zivju konservu kombināts janvārī turpina strādāt – tiesa, pagaidām tikai divas trīs dienas nedēļā. Kombinātā atgriezušies līdz simt cilvēku no teju 400 darbiniekiem, kuri pagājušā gada beigās zaudēja darbu pret Krieviju ieviesto sankciju dēļ. Zivju konservu kombināta vadītājs Ingus Klindžāns ir gandarīts, ka janvārī izdevies daļēji atjaunot ražošanu.

Melno punktu uz ceļiemkļuvis mazāk

Uz valsts autoceļiem samazinājies tā dēvēto melno punktu skaits, savukārt Ventspilī šādu vietu, kurās fiksēts izteikti vairāk ceļu satiksmes negadījumu vai arī atkārtoti, nemaz neesot.

2.lpp. Viedoklis: «Ēst vai dziedāt?», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Ziņa par to, ka pop un rokdziesmu aptaujas Muzikālās banka 2014 ballītē ēdienus notiesāja 15 minūtēs teju izskanējusi skaļāk nekā pats dziesmu aptaujas noslēgums. To aktīvi komentējuši arī interneta ziņu lasītāji.»

3.lpp.

Lietuvas monētas rotā bruņinieks zirgā

Kopš šī gada 1. janvāra eirozonai kā 19. valsts pievienojušies arī mūsu kaimiņi lietuvieši.

 

4.lpp.

Interese par autordziesmām nezūd

Ventspils skatītāju interese par autordziesmām mazumā neiet. To pierādīja pagājušās nedēļas beigās notikušais 13. Starptautiskais bardu salidojums Tatjanas diena. Divus bardu koncertus apmeklēja teju 600 cilvēku.

Pirmajā reizē maksimāli nesoda

Katru gadu pilsētas budžetu papildina arī administratīvā soda naudas, kas tiek piemērotas būvniecības procesa pārkāpējiem un nekustamā īpašuma īpašniekiem, kuri neuztur savu īpašumu pienācīgā kārtībā. Tomēr pirmajā reizē maksimālais sods netiek piemērots.

 

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Pārtrūkst 11 uzvaru sērija

VK Ventspils volejbolistiem šāgada pirmajā mačā savā laukumā neizdevās apspēlēt komandu RTU, tā pārtraucot 11 uzvaru sēriju, bet tomēr saglabājot pirmo vietu Nacionālajā līgā.

Eiropā bez lielām veiksmēm

Nīderlandes pilsētā Dordrehtā notika Eiropas čempionāts šorttrekā, kurā piedalījās arī četri ventspilnieki, ar iespaidīgiem pārsteigumiem gan neizceļoties.

Sāksies cīņa par ceturtdaļfinālu

Noslēdzies pilsētas basketbola čempionāta pirmais posms, bet otrajā komandas cīnīsies par ceļazīmēm uz izslēgšanas mačiem un parocīgākiem pretiniekiem tajos.

7.lpp. Reportāža.Donam hat-trick jeb trešā uzvara

Jau trešo gadu pēc kārtas Latvijas Radio 2 rokmūzikas un popmūzikas dziesmu aptaujā Muzikālā banka 2014 triumfē mūziķis Dons.

Banketā neplānoti daudz dalībnieku

Pēc Muzikālās bankas apbalvošanas ceremonijas notika tradicionālais nakts bankets, pēc kura vairāki dalībnieki pauduši neapmierinātību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: