Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Graudu ielā ūdens būs visiem

Augustā Ventas Balss informēja, ka Graudu iela, kas sadala dzīvojamo rajonu un vasarnīcu teritoriju apbūvi, kļuvusi par sava veida robežu arī centrālās ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu kartē.

Aprakstīts piecītis, saplēstas zīmes

Saeimas vēlēšanu laikā Ventspilī kādā vēlēšanu urnā iemesta aprakstīta piecu eiro banknote, bet novadā kāds savu nostāju paudis, saplēšot vēlēšanu zīmes.

2.lpp. Viedoklis: «Tirgošanās ieilgs», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nākamo valdību mēs varētu ieraudzīt ne tik ātri. Politiskais tirgus varētu ieilgt, jo ir tik daudz nezināmā un tik daudz pretrunu. Trīs latviskās partijas – zaļzemnieki, Vienotība un nacionāļi –, kuras ar samērā līdzīgiem panākumiem startējušas vēlēšanās, nav nekāds laimes trijstūris.»

3.lpp.

Vandaļi apskādē laternas

Nedēļas nogalē no ļaundaru izdarībām cietuši vairāki apgaismes objekti, kas izvietoti netālu no Meža kapiem.

Joprojām piesavinās suņumaisiņus

Suņu ekskrementu savākšanai paredzētie polietilēna maisiņi tiek izmantoti arvien negodprātīgāk. Tie no oranžajām urnām pazūd ātri un ievērojamos daudzumos.

Piestāja leģendārs poļu burinieks

Vakar Ventspils ostā bija pietauvojies poļu burinieks Zawisza Czarny ar 40 cilvēku – vīriešu un sieviešu – komandu uz klāja.

4.lpp. Novadā. Muižu piepilda saldas smaržas

Ikviens, kas vēlas piedalīties kurzemniekiem raksturīgā skalndraušu tapšanas procesā, ir laipni gaidīts Ances muižā.

Apspriež plānojumu

Šonedēļ visos novada pagastos notiek Ventspils novada teritorijas plānojuma 2014 – 2026. gadam redakcijas un Vides pārskata projekta sabiedriskās apspriešanas sanāksmes.

5.lpp.

Putekļi nesasniedz dzīvojamo zonu

Šogad stividorsabiedrība Ventspils Grain Terminal, kas pārkrauj graudus Ventspils ostā, apkalpojusi divus kuģus. Šonedēļ iedzīvotāji pamanījuši putēšanu graudu iekraušanas laikā.

6.lpp. Sports. Volejbolisti sāks Nacionālās līgas sezonu

Šīs nedēļas nogalē ar diviem mačiem izbraukumā savu otro sezonu Latvijas Nacionālajā volejbola līgā sāks VK Ventspils komanda, kuras uzdevums būs cīnīties par medaļām.

Dream Team uzvar mazajā futbolā

Tradicionālajā Nāc un sporto! rudens turnīrā minifutbolā uzvarējusi komanda Dream Team, kurā zinātāji varēja atpazīt ne vienu vien telpu futbolā rūdītu spēlētāju.

Vingrojot cīnīsies ar gravitāti

Sestdien risināsies interesantas sacensības ielu vingrošanā, kam dots ne mazāk interesants nosaukums – Ventspils pret gravitāti. To dalībniekiem būs iespējams demonstrēt savu varēšanu vairākās disciplīnās.

7.lpp. Ražas laiks. Diena, kad godāt ābolu

Esam jau pieraduši, ka, pāršķirot jaunu kalendāra lapu, redzam, ka gandrīz katru dienu tajā atzīmēta kāda svinamā diena. Izrādās, tāda ir atvēlēta arī mūsu zelta auglim.

Rudens skaistumkopšanas kūres

Ražas novākšanas laiks ir īstais brīdis izmantot Dabas mātes sniegtos labumus, lai palutinātu savu ķermeni un uzlabotu veselību.

Receptes. Ābols smeķē arī ar gaļu

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: