Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Godina bānīša mantojumu

Pagājušās nedēļas nogalē īpaši bieži dzirdējām Mazbānīša signāltauri – tas Piejūras brīvdabas muzejā vizināja šaursliežu dzelzceļa muzeju salidojuma dalībniekus no dažādām Eiropas pilsētām. Arī ventspilniekiem bija iespēja piedalīties un pieredzēt arī kādu unikālu momentu.

Uz ceļa gūst smagu galvas traumu

Līdz ar rudens iestāšanos garāks kļuvis diennakts tumšais laiks. Tas bīstams gan autobraucējiem, gan velosipēdistiem un gājējiem, kuriem jābūt īpaši piesardzīgiem.

2.lpp. Viedoklis: „Ritošā leģenda”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne

«Mazbānītis sen jau vairs nav tikai transporta līdzeklis, ar kuru nokļūt no punkta A uz punktu B. Tūristiem tas ir atraktīvs izklaides objekts. Daudziem ventspilniekiem tā ir iespēja interesanti pavadīt laiku kopā ar bērniem, parādot viņiem dzīvo vēsturi. Taču tai paaudzei, kuri ar bānīti vēl braukuši, no Ventspils uz Dundagu vai piekrastes ciemiem, tas joprojām ir atmiņas.»

3.lpp.

Par mutes veselību jārūpējas

Par fluorīdu lietošanas pozitīvo ietekmi uz zobu veselību un daudz ko citu interesenti varēja uzzināt Latvijas zobu higiēnistu rīkotajā konferencē, kas nedēļas nogalē notika Ventspilī.

Novērošanas kamerai meklē citu vietu

Videonovērošanas kamera, kas pavēra skatu uz Brīvības un Jūras ielas krustojumu, pēc ēkas renovācijas atpakaļ piestiprināta netiks. Tai tiek meklēta jauna vieta.

4.lpp.

Konflikts ap mūziklu par Cukuru

Ažiotāžu un valsts mēroga popularitāti iemantoja Ventspils Krievu biedrības vēstule ar lūgumu aizliegt Ventspilī izrādīt kādu mūziklu; neskatoties uz to, pirmizrāde tomēr notikusi un bez starpgadījumiem.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Jaunajiem futbolistiem Latvijas bronza

Futbola akadēmijas Ventspils olimpiskā cerība jaunie spēlētāji izcīnījuši bronzas medaļu Latvijas čempionātā U13 vecuma grupā.

Pa uzvarai un zaudējumam

VK Ventspils volejbolisti Nacionālās līgas sezonu sākuši ar diviem izbraukuma mačiem. Tajos fiksēts identisks rezultāts, tiesa, ventspilnieki uzvarējuši tikai vienā no tiem.

Venta 2002 debitē Baltkrievijā

Pagājušās brīvdienas Ventspilī bija neredzēti bagātas ar hokeja notikumiem, bet nozīmīgākais no tiem bija Ventas 2002 debija Baltkrievijas atklātajā čempionātā.

7.lpp. Ventspilnieki pirmajā republikā. 1931.gads. Pavasaris un vasara.

Svarīgākie notikumi: krītas benzīna cenas, kriminālpolicija meklē zilas bikses, gūsta bruņotus dezertierus, atkal apcietina arodniekus. Jaunā Dzīve pārtrauc regulāru iznākšanu.

Komunālā pārvalde informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: