Lieliski aizvadot otro puslaiku, pie otrā panākuma "Aldaris" LBL čempionātā tikuši BK "Ventspils" basketbolisti, kas ar 83:66 viesos pārliecinoši apspēlēja "Jūrmala/Fēnikss" komandu, sarūpējot jūrmalniekiem otro zaudējumu "Taurenīša" zālē.

Spēle Jūrmalā sākās ar Arta Ates sešiem punktiem pēc kārtas, un tikai tad savus pirmos punktus guva mājinieki. Ventspilnieki jūrmalnieks tuvāk nelaida, bet ceturtdaļas otrajā pusē arī palielināja savu pārsvaru – Dāvja Lejasmeiera pieci punktu pēc kārtas, un 17:9, Akseļa Vairoga un Mārtiņa Meiera piecinieks, un 22:11. Tomēr perioda izskaņa viesiem pagalam nesanāca. Tehniskā piezīme, neprecīzi metieni, un pēc desmit minūtēm komandas šķīra tikai divi punkti – 24:22 BK "Ventspils" labā. Otrajā ceturtdaļā cīņa bija visai līdzīga, bet ventspilnieki savu pārsvaru prata vēl nedaudz palielinot. Pēc pirmā puslaikā mūsējie bija vadībā 39:34.

Otrajā puslaikā vēl nebija nospēlētas trīs minūtes, kad Arnis Vecvagars sauca "Jūrmalu/Fēniksu” uz apspriedi, jo viesi bija sākuši ar deviņiem punktiem pēc kārtas (Peiners 6, Ate 3). Minūte lielu labu gan nedeva, jo ventspilnieki bremzēt negrasījās. Ceturtdaļas vidū Trojs Bārniss panāca jau 57:40, bet pēc spēlētās pusstundas bija vadībā 67:48.

Pēdējā desmitminūte jau bija tikai formalitāšu kārtošana – šoreiz izcīnīta pārliecinoša uzvara 83:66.

Ar 15 punktiem rezultatīvākais ventspilniekiem bija Dāvis Lejasmeiers, 14 guva Artis Ate, bet vēl par vienu mazāk – Trojs Bārniss.

Nākamo LBL maču ventspilnieki aizvadīs savā laukumā 18. oktobrī, kad uzņems BK "Jēkabpils ". Savukārt 15. oktobrī BK "Ventspils " pirmā spēle ULEB Eiropas kausā – pie mums viesosies Melnkalnes "Budosnoc”.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: